کد خبر: 3595426
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰

برگزاری کنگره «شهدای دانشجوی استان کردستان»

گروه سیاسی: دومین کنگره شهدای دانشجو استان کردستان دیشب، 11 اردیبهشت‌ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار و از خانواده هشت شهید دانشجو کردستان تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، سیامک واحدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در دومین کنگره شهدای دانشجوی استان کردستان که امشب، 11 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، اظهار کرد: در دنیا روزی هزاران نفر می‌میرند اما فقط تعداد انگشت‌شماری از آنها در راه یک هدف عالی و یک باور مقدس جان خود را از دست می‌دهند و به درجه رفیع شهادت نایل می‌آیند.

وی با بیان اینکه شهید جلوه ای از وجود خداست و مطمئنا هر کسی  به این مقام عالی نمی‌رسد، افزود: شهید کسی است که از اصلی ترین سرمایه وجود خودش که همان جانش است میگذرد و هر کسی نمی تواند به این سعادت برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تأکید کرد: درک کامل راه شهدا سخت است و زمان زیادی برای درک عظمت آنها لازم است حال اگر بخواهیم مثل آنها باشیم، که سخت تر است.

وی با تأکید بر اینکه آیندگان ما باید به راه شهدا اقتدا کنند، یادآور شد: امروز دانشجویان ما باید در کنار تعلیم و تعلم به تهذیب نفس خود نیز بپردازند و بتوانند ادامه‌دهنده راه و روش شهدا باشند.

یادآور می‌شود؛ در پایان این مراسم از خانواده شهدای دانشجو استان کردستان با اهدا لوح کنگره و هدایایی تجلیل و قدردانی شد و تمام حاضران در جلسه با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی کردستان و نثار فاتحه بار دیگر با آرمان‌های شهدا و امام شهدا تجدید میثاق کردند.

captcha