کد خبر: 3595750
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۱
آیت‌الله‌العظمی مکارم:

نامزدهای انتخابات مردم را مایوس نکنند

گروه حوزه‌های علمیه: مرجع تقلید و مفسر قرآن کریم با بیان اینکه نامزدهای انتخابات نباید مردم را مایوس کنند، گفت: اگر می‌خواهند از یکدیگر انتقاد کنند طوری نباشد که تلقی شود همه کارهای یک فرد بد است؛ تماما نقاط ضعف بیان نشود و باید از کارهای خوب نیز دفاع کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله‌العظمی ناصر مکارم شیرازی، امروز 13 اردیبهشت در جلسه درس خود در مسجد اعظم با اشاره به سال روز شهادت شهید مطهری گفت: شهید مطهری واقعا مرد جامعی بود؛ من 45 روز با ایشان در زندان بودم و ایشان را فردی دارای استقامت و شجاعت یافتم.
وی تاکید کرد: ایشان فردی مودب به آداب و فکر مسایل علمی و اخلاقی بود؛ روحیات عالی داشت و آثار بسیار خوب زیادی نیز از او باقی مانده که وقتی می‌خواهیم آثارشان را به دیگران معرفی کنیم با اطمینان خاطر این کار را می‌کنیم.
وی با اشاره به روایتی در مورد نظافت و تمیزی افزود: در روایتی از پیامبر نقل شده که مومن باید لباس مناسب بپوشد، دهان خود را خوشبو کند، لباس پاکیزه داشته باشد.
این مفسر قرآن عنوان کرد: در قرآن کریم فرموده «يَا بَنِي آدَمَ خُذُوا زِينَتَكُمْ عِنْدَ كُلِّ مَسْجِدٍ وَكُلُوا وَاشْرَبُوا وَلَا تُسْرِفُوا إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ»(37 اعراف) که برخی مفسران مراد از آن را زینت‌های جسمی و برخی زینت‌های معنوی قرار داده‌ و برخی نیز آن را حمل بر شایستگی امام جماعت کرده‌اند که هر سه مورد می‌تواند مصداق آن باشد.
آیت‌الله مکارم شیرازی بیان کرد: گاهی متاسفانه دیده می‌شود برخی موقع رفتن به مسجد بدترین لباس را می‌پوشند و گاهی با زیرپیراهن می‌روند که شایسته حضور در اجتماع مسلمین نیست؛ چرا برخی مراقب نیستند در حالی که در روایت داریم لباس بیرون و درون خانه باید متفاوت باشد.
وی افزود: رعایت نظافت سبب جلب دیگران به اسلام می‌شود زیرا می‌دانند اسلام دین زینت مناسب، نظافت و پاکیزگی درون و برون است؛ برخی تصور می‌کنند که زاهد بودن به کثیف بودن و لباس مندرس داشتن است که در حالات برخی صوفیه دیده می‌شود.
این مرجع تقلید با اشاره به مسایل انتخابات تصریح کرد: من به نامزدهای انتخابات توصیه می‌کنم سه چیز را رعایت کنند؛ اول اینکه مردم را نسبت به آینده امیدوار کنند تا ناامیدی ایجاد شود زیرا یاس سبب تنبلی و بیکاری خواهد شد.
وی افزود: اگر می‌خواهند از یکدیگر انتقاد کنند طوری نباشد که تلقی شود همه کارهای یک فرد بد است؛ تماما نقاط ضعف بیان نشود و باید از کارهای خوب نیز دفاع کنیم.
این مفسر قرآن عنوان کرد: نامزدهای انتخابات، تمام مشکلات را در مسایل اقتصادی خلاصه کرده‌اند در حالی که ریشه همه مشکلات، اقتصادی نیست بلکه جرائم زیاد و پرونده‌های متعددی به علت همین فضای مجازی در دادگاه‌ها وجود دارد بنابراین این افراد قول بدهند که فضای مجازی را درست کنند و جلوی حیف و میل و طلاق و سایر جرائم را بگیرند.
captcha