کد خبر: 3596492
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۳

همکاری علی ملاقلی‌پور با سازمان سینمایی حوزه هنری

گروه هنر: کارگردان فیلم «قندون جهیزیه» فیلم مستندی در خصوص یکی از شخصیت‌های تاریخ معاصر می‌سازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی حوزه هنری؛ علی ملاقلی‌پور کارگردان جوان سینمای ایران در تازه‌ترین فعالیت خود قصد دارد فیلم مستندی راجع به یکی از شخصیت‌های تاریخ معاصر بسازد. طرح و سوژه مستند جدید ملاقلی‌پور متعلق به خود اوست، محمد امین نوروزی آن را تهیه می‌کند و محصول مرکز مستند سازمان سینمایی حوزه هنری است.

بنا به این گزارش؛ این مستند فعلاً، در مرحله پژوهش و تحقیق توسط ملاقلی‌پور قرار دارد و اطلاعات دیگری در مورد آن منتشر نشده است.

علی ملاقلی‌پور فرزند سینماگر برجسته مرحوم رسول ملاقلی‌پور از علاقمندان جدی مطالعه درباره انقلاب و مسائل سیاسی است. وی به غیر از فعالیت هنری و ساخت فیلمی چون «قندون جهیزیه»؛ پژوهش‌های زیادی در زمینه شخصیت‌های مختلف انقلاب و تاریخ معاصر انجام داده است.
captcha