کد خبر: 3596849
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸

«الرحمن»؛ تنها مسجد کره شمالی

تنها مسجد در کره شمالی «الرحمن» نام دارد که برای تعداد کمی از مسلمانان در حد سفرای کشورهای اسلامی در پایتخت این کشور ساخته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شبستان، کره شمالی که اقلیت کمی از مسلمانان در آن ساکن هستند، تنها یک مسجد دارد.
این مسلمانان نیز شامل دارندگان مناصب دیپلماسی در سفارت‌های کشورهای اسلامی هستند که شامل ایران، مصر، مالزی و سوریه می‌شوند.
کره شمالی از آزادی دینی به معنای جهانی آن برخوردار نبوده و یک کشور کمونیست است که شعائر دینی در آن معنایی ندارد، اما برخی از اقلیت های مسیحی و بودایی، در آن به صورت محدودی به اعمال عبادی خود می‌پردازند.
تنها مسجد کره شمالی «الرحمن» نام دارد.
در زیر اطلاعاتی درباره این مسجد آورده شده است:
ایران در داخل سفارت خود در پیونگ‌یانگ پایتخت کره شمالی این مسجد را ساخته است.
این سفارتخانه به مسلمانان غیر از کارمندان خود اجازه می‌دهد که برای اقامه نماز به ویژه نماز جمعه و مناسبت‌ها و اعیاد به مسجد الرحمن وارد شوند.
این مسجد پنجمین مکان عبادی است که در پیونگ یانگ ساخته شده است.
کره شمالی تنها کشوری است که در آن مسجد شیعیان وجود دارد و مساجد اهل تسنن در آن نیست.
captcha