به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، مدیرعامل، معاونان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان گیلان امروز، 18 اردیبهشت در اجرای طرح نیابت «دلجویی از سالمندان» با حضور در آسایشگاه سالمندان و معلولان در رشت ضمن عیادت و دلجویی از این عزیزان نسبت به کمک های انسان دوستانه اقدام کردند.
ولی پور، مدیرعامل افزود: سالمندان مادران و پدران زحمت کش سرمایه های گرانبهای زندگی هستند که باید همیشه مورد احترام و تشکر قرار گیرند.
وی گفت: جمعیت هلال احمر در راستای اجرای طرح نیابت «دلجویی و کمک به افراد سالمند» در مناسبت های مختلف با مشارکت داوطلبان و کارکنان به خانه افراد سالمند و پدران و مادرانی که به دلیل کهولت سن و نداشتن فرزند قادر به انجام کارهای روزمره خود نمی باشند رفته و کارهای آنان را به صورت داوطلبانه انجام می دهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان تصریخ کرد: به مناسبت هفته هلال احمر معاونت داوطلبان و کارشناسان پرتلاش این حوزه اقدام به جمع آوری کمک های نقدی پرسنل ستادی و خرید لوازام ضروری برای این عزیزان کردند.
در ادامه قدیمی، مدیرعامل خانه سالمندان رشت ضمن تبریک هفته هلال احمر و تقدیر از دست اندر کاران این برنامه گفت: خدمت به افراد ناتوان و نیازمند بالاترین عبادت است که خدا را شاکریم این افتخار نصیب ما بندگان ناچیز خدامند شده است.
وی افزود: فعالیت در این مکان با بخشی از کارهای هلال احمر تناسب دارد و هر دو خدمت به انسانها در راستای تحقق دین مبین اسلام است.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی موسوی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان نیز گفت: آموزه های دین اسلام و پیامبر اکرم(ص) به ما آموخته که خدمت به افراد ناتوان بهترین ثواب است که می تواند دعای خیر آنان را به همراه داشته باشد.
وی افزود: یکی از وظایف اجتماعی جمعیت هلال احمر کمک به رفع نیازمندیهای افراد ناتوان می باشد که کارکنان این مکان نیز مانند هلال احمری ها برای کمک به افراد ضعیف و ناتوان داوطلبانه خدمت می کنند که مطمئنا بهترین پاداش را نزد خدای خود خواهند گرفت.
بهزاد پرستش معاونت داوطلبان جمعیت هلال احمر استان نیز افزود: به پیشنهاد این معاونت کارکنان ستادی داوطلب شدند تا یک روز کاری در کنار این فرشتگان فراموش شده باشند و با کمک به انجام کارهای روزانه از آنان دلجویی کنند.
گفتنی است؛ اجرای موسیقی زنده، دلجویی و گردش افراد ناتوان در محوطه با کمک کارکنان هلال احمر، توزیع کیک بین تمامی سالمندان معلولین از دیگر برنامه های این مراسم بود.