کد خبر: 3597656
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰

کردستان؛ پنجمین استان‌ برتر در جشنواره «نشاط و امید جوانان»

گروه فرهنگی: مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: با توجه به بررسی‌های انجام گرفته کردستان جزو پنج استان شاد کشور اعلام شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از  کردستان به نقل از روابط عمومی استان کردستان، حامد جولایی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در جشنواره نشاط و امید جوانان شامگاه دوشنبه، 18 اردیبهشت ماه در دهگلان برگزار شد، اظهار کرد: در استان کردستان فعالیت‌های خوبی در حوزه جوانان در راستای شور و نشاط اجتماعی صورت گرفته است.

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته جشنواره‌های نشاط و امید جوانان در کلیه شهرستان‌های تابعه استان برگزار می‌شود و تاکنون در شش شهرستان به صورت باشکوه انجام شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان به شور و نشاط موجود در مردم استان اشاره و عنوان کرد: با توجه به بررسی‌های انجام گرفته مردم کردستان جزو پنج استان شاد کشور اعلام شده است.

وی اعلام کرد: بیشتر فعالیت ما در دو حوزه ورزش و جوانان است که در یک سال گذشته توانستیم در بخش جوانان رشد قابل توجهی را کسب کنیم .

جولایی بیان کرد: با نگاه ویژه دولت نیز در حوزه ورزش موفق شدیم اعتبار جهشی خوبی بالغ بر پنج میلیارد تومان برای استخر ناتمام و بر زمین افتاده دهگلان جذب کنیم که در روزهای آینده با حضور وزیر ورزش و جوانان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی عنوان کرد: طرح‌های ورزشی دیگری در استادیوم شهید علیزاده دهگلان نیز در دست اجرا داریم که با افتتاح آنها بتوانیم در این بخش نیز شور و نشاط اجتماعی را بین جوانان ایجاد کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان به فرهنگی بودن کردستان از منظر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ما باید در استان با انجام فعالیت‌های فرهنگی، سنن و آداب کهن کردستان را همیشه زنده نگه داریم.

جولائی در پایان یادآور شد: دولت توان خود را جهت ایجاد تحرک و پویایی بین جوانان صرف خواهد کرد و اداره کل ورزش و جوانان در همین راستا در 10 شهرستان جشنواره نشاط و امید برگزار می‌کند.

captcha