کد خبر: 3597899
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۸

بررسی فیلم‌ها و بازی‌های آخرالزمان در همایش تخصصی «توطئه یا توهم توطئه»

گروه اجتماعی: همزمان با دهه مهدویت، همایش تخصصی «توطئه یا توهم توطئه» با محوریت پخش و تحلیل فیلم‌ها وبازی‌های آخرالزمان، ساعت 17 چهارشنبه 20 رادیبهشت‌ماه در تالار خورشید اندیمشک برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، همزمان با دهه مهدویت، همایش تخصصی «توطئه یا توهم توطئه» با محوریت پخش و تحلیل فیلم‌ها و بازی‌های آخرالزمان، ساعت 17 چهارشنبه 20 رادیبهشت‌ماه در تالار خورشید اندیمشک برگزار می‌شود.

مهراب سراج‌الدین مسئول موسسه فرهنگی هنری نغمه‌های عشق اندیمشک درباره این همایش در گفت‌وگو با ایکنا بیان کرد: با توجه به دسترسی اکثریت جامعه به فضای مجازی و نفوذ ماهواره در بین خانواده‌ها به ویژه نسل نوجوان و جوان ما، همزمان با دهه مهدویت و ولادت حضرت علی اکبر(ع) این برنامه را در دستور کار قرار دادیم.

سراج‌الدین افزود: نوجوانان و جوانان با پدیده‌ای مواجه هستند که بنیان خانواده را تضعیف و از هم می‌پاشد و ضروری است که خانواده‌ها فرزندان خود را در جهت افزایش آگاهی نسبت به بازی‌ها و فیلمهای مخرب آخرالزمان به سوی اینگونه برنامه‌ها هدایت کنند.

وی گفت: سخنران این مراسم حجت‌الاسلام سید روح‌الله موسوی از کارشناسان مرکز تخصصی مهدویت قم است.

سراج‌الدین بیان کرد: با توجه به اینکه باید نقش‌آفرینی نوجوانان و جوانان را در ایجاد زمینه‌ای مناسب برای احیاء ارزشها و دفاع از هویت خانواده‎ها را به شمار آورد ینابراین در این مراسم از نوجوانان و جوانان فعال فرهنگی اجتماعی شهرستان تجلیل می‌شود. نقش رسانه‌ها در فضای مجازی بسیار اهمیت دارد از این رو در این مراسم از مدیران کانال‌های و رسانه‌های خبری مهدوی شهرستان اندیمشک نیز تجلیل خواهد شد.

captcha