کد خبر: 3598429
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۲

خیرین مشوق حضور حداکثری مردم در انتخابات باشند

گروه اجتماعی: قائم مقام وزیر کشور گفت: خیرانی که در مدرسه سازی و ترغیب دیگر خیران به ساخت و توسعه فضای آموزشی مشارکت دارند در زمینه ترغیب مردم به حضور گسترده در انتخابات 29 اردیبهشت‌ماه نیز مشارکت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از استان مرکزی، محمد حسین مقیمی، قائم مقام وزیر کشورعصر چهارشنبه 20 اردیبهشت‌ماه در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خمین که در کانون امام خمینی (ره) این شهرستان برگزار شد گفت: تعداد بسیاری از مدارس کشور توسط خیران در حال ساخت هستند یا ساخته شده‌اند.
وی افزود: بر اساس قانون اساسی کشور دولت باید زمینه تعلیم و تربیت را در کشور فراهم کند که خیران مدرسه ساز با مشارکت‌های مادی و معنوی چرخه نوسازی و توسعه فضای آموزشی را شتاب می‌دهند.
مقیمی با بیان اینکه به موازات کار دولت خیران نیز در امر خیر مدرسه سازی شرکت می‌کنند ادامه داد: در شروع کار مدرسه سازی عده‌ای این تصور را داشتند که نمی‌توان در زمان کوتاهی به این درصد ازپیشرفت رسید. بزرگان و اجداد ما در گذشته آب انبار، مسجد، حمام و بازار می‌ساختند و به فقرا کمک می‌کردند و با این پیشینه خیران کار خود را در امر مدرسه سازی آغاز کردند.
وی مشارکت خیران مدرسه‌ساز را زمینه ساز توسعه دانست و تاکید کرد: پس از خیران مدرسه ساز، خیران سلامت، مسکن ساز، دانشگاه ساز و خوابگاه ساز در عرصه خدمت رسانی وارد شدند تا در رفع تنگناهای مختلف مشارکت کنند. خیرانی که در مدرسه سازی و ترغیب دیگر خیران به ساخت و توسعه فضای آموزشی و در زمینه‌های دیگر مشارکت دارند در زمینه ترغیب مردم به حضور گسترده در انتخابات 29 اردیبهشت‌ماه نیز مشارکت کنند.
قائم مقام وزیر کشور خاطرنشان کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات نشان دهنده رابطه ناگسستنی و قوی و پشتیبانی مردم از نظام جمهوری اسلامی است و وزارت کشور آمادگی برگزاری انتخاباتی در امنیت کامل در کل کشور را دارد.
به گزارش ایکنا؛ در ادامه این مراسم سید مهدی ساداتی، فرماندار خمین گفت: خیران نماد سخاوت هستند که از امور روزمره خود در مسیر کارخیرکم می‌کنند و در این راه پر برکت قدم می‌‌گذارند.
وی افزود: مدرسه خانه دوم دانش‌آموزان است و آسایش و امنیت آنها باید در این مکان به طور کامل تامین شود و سرمایه‌‌گذاری در این عرصه اولویت دارد. خیرین با مشارکت فعالانه خود هم دین و دنیا و هم آخرت خود را حفظ می‌کنند و از همه مهم‌تر نام نیکی از خود به جای می‌گذارند.
ساداتی مشارکت خیرین این شهرستان را در زمینه‌های مختلف ارزشمند دانست و افزود: میزان مشارکت مالی خیران در زمینه آموزش‌وپرورش و سلامت هر ساله چند برابر اعتبارات دولتی است.
فرماندار خمین خاطرنشان کرد: آموزش‌وپرورش خمین در سه سال گذشته از رتبه 12 به رتبه 3 در استان مرکزی دست پیدا کرده و این موفقیت مرهون تلاش و ایثار خیرانی است که بستر آموزش را در شهرستان فراهم می‌کنند.
یادآور می‌شود: در این مراسم از 15 خیر مدرسه‌ساز فعال و خیرینی که در امر مدرسه‌سازی در خمین مشارکت دارند با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.
captcha