کد خبر: 3598663
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۲
حجت‌الاسلام متقی‌نیا مطرح کرد:

مهدویت؛ انرژی فوق هسته‌ای شیعه/این قدرت رهایی‌بخش ملت‌ها است

گروه سیاسی و اجتماعی: امام جمعه موقت خرم‌آباد مهدویت را به‌عنوان مهم‌ترین انرژی فوق هسته‌ای در دست شیعه برشمرد و با تاکید براین‌که این قدرت می‌تواند رهایی‌بخش همه ملت‌ها، خروج آنها از بن بست‌ها، رعب و هراس مستکبران و ایجاد وحدت بین مستضعفان شود و ما را به جامعه ایدال و مطلوب برساند، گفت: همچنین قدرت مهدویت می‌تواند جهان را از فصل خزان و پرتلاطم جور رهایی بدهد و آن‌را به جهان سرشار از عدل و قسط امیدوار کند .

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم متقی‌نیا، امام جمعه موقت خرم‌آباد در خطبه‌های نمازجمعه این هفته خرم‌آباد در مصلی الغدیر این شهر، با تبریک به‌مناسبت نیمه شعبان، سالروز ولادت باسعادت امام زمان(عج)، گفت: امام زمان(عج) به منتظران صالح نیاز دارد چراکه منتظران ناصالح در زمان ائمه(ع) در حالی‌که امام و ائمه در کنارشان زندگی می‌کردند اما اهداف آن امام همام را دنبال نمی‌کردند .
وی با تاکید بر این‌که باید تلاش کنیم با کسب تقوا از منتظران صالح امام زمان(عج) باشیم، تصریح کرد: بر اساس روایات باید ما اعمال منتظران را به جا بیاوریم، نه این‌که به نشانه‌ها و علائم ظهور توجه کنیم و باید به‌جای جستجوی علائم و نشانه‌ها منتظران با عمل صالح باشیم.
خطیب جمعه خرم‌آباد مهدویت را به‌عنوان مهم‌ترین انرژی فوق هسته‌ای در دست شیعه برشمرد و با تاکید براین‌که  این قدرت می‌تواند رهایی‌بخش همه ملت‌ها، خروج آنها از بن بست‌ها، رعب و هراس مستکبران و ایجاد وحدت بین مستضعفان شود و ما را به جامعه ایدال و مطلوب برساند، اضافه کرد: همچنین این قدرت می‌تواند جهان را فصل خزان و پرتلاطم جور رهایی بدهد و آن‌را به جهان سرشار از عدل و قسط امیدوار کند .
وی با بیان این‌که ماه شعبان ماه امامت و ماه رمضان ماه خدا است، گفت: در ماه رمضان شب لیله‌القدر وجود دارد که در آن قرآن نازل می‌شود و در نیمه شعبان نیز به خواندن ادعیه مختلف، مناجات و ... تاکید شده است .
خطیب نمازجمعه خرم‌آباد در ادامه با بیان این‌که در شرایط حساس امروز و در آستانه انتخابات مهم ریاست جمهوری توجه به امنیت و آرامش در انتخابات مهم‌ترین اصل و اولویت است که به ناامیدی دشمنان منجر می‌شود، اظهارکرد: با پرهیز از هرگونه اقداماتی که در جریان انتخابات منجر به امیدواری دشمنان می‌شود باید به امنیت و آرامش در انتخابات توجه کرد.
وی با تاکید بر اهمیت انتخابات ریاست جمهوری در مقایسه با سایر انتخابات، گفت: انتخابات ریاست جمهوری فقط انتخاب یک فرد نیست زیرا این انتخاب در انتخاب سایر مدیران در بخش‌های مختلف اثرمستقیم دارد در نتیجه دقت در چنین انتخابی بسیار حایز اهمیت است.
حجت‌الاسلام متقی‌نیا با تاکید بر انتخاباتی صحیح و قانونمند افزود: این انتخابات مایه آبرو و اعتلای کشور، مظهر حماسه سیاسی و اقتدار نظام و مردم‌سالاری دینی و امنیت کشور است.
وی اظهارکرد: بنا بر توصیه‌های مقام معظم رهبری همه باید در انتخابات شرکت کنند و هر آن کسی که دل در گرو نظام، انقلاب و اسلام و ایران دارد وظیفه شرکت در انتخابات را دارد.
امام جمعه موقت خرم‌آباد با یادآوری این‌که شرکت در انتخابات ضرورتی قانونی، عقلی و شرعی است که باید به شاخص‌های انتخاب نیز توجه کرد، گفت: در توجه به شاخص‌های مورد نیاز در یک نامزد باید به این نکته و شاخص توجه شود که در عرصه اجرایی کدام یک توانمندتر هستند و کدامیک درد دردمندان جامعه را بیشتر درک می‌کنند.
وی افزود: در انتخاب صحیح باید توجه داشت که کدام یک از افراد برنامه‌های کارآمدتر و مؤثری در مبارزه با بی‌عدالتی، توجه به نیازهای ملت و برنامه‌های جامع‌تری در اجرای اقتصاد مقاومتی دارند.
حجت‌الاسلام متقی‌نیا با تاکید بر لزوم نگاه واقع‌بینانه در انتخابات گفت: باید فارغ از تبلیغات ظاهری و بی‌حساب و کتاب در انتخابات شوراها ارزیابی شود که کدام نامزد برای رفع نیازها و آبادانی شهر برنامه‌های بهتری دارد.
وی در ادامه به شاخص‌های فرد اصلح از نگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: شرکت در انتخابات یک ضرورت عقلی و شرعی است که در انتخابات باید دقت در شاخص‌ها و تفکر و تعقل در جمع‌بندی داشت.
خطیب نماز جمعه خرم‌آباد گفت: باید دید چه کسی در مدیریت اجرایی توانمندتر است و آیا کسی که در طول شبانه روز چند بار زیر سرم می‌رود مدیر توانمندی است؟
وی داشتن برنامه مبارزه با تبعیض و بی‌عدالتی و توجه به اقتصاد مقاومتی و نیازهای کشور را از شاخص‌های کاندیداهای اصلح برشمرد و افزود: در انتخابات شوراها نیز باید به این سمت برویم که مسابقه بنز زدن و عکس گرفتن و فیگور گرفتن در رای جمع کردن تاثیر نداشته باشد.
متقی‌نیا به تعداد بالای نامزدهای انتخابات شورای شهر در خرم‌آباد اشاره و عنوان کرد: حالا که این قدر عاشقان به خدمت داریم اگر این همه هزینه نجومی در تبلیغات در دهستان‌های محروم و یا 5 منطقه محروم خرم‌آباد هزینه می‌شد بهتر بود، و ای کاش این هزینه‌ها در راستای خدمت‌رسانی و کمک به محرومان انجام می‌شد نه در تبلیغات بی حساب و کتاب و گزاف.
امام جمعه موقت خرم‌آباد در بخش دیگری از سخنان با اشاره به سالگرد موجودیت رژیم غاصب صهیونیستی و اشغالگر قدس اشاره کرد و افزود: بدون تردید رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلامی و مسلمانان است و اهداف مختلفی را دارد .
متقی‌نیا با بیان این‌که اهداف کوتاه مدت رژیم صهونیستی و همچنین حامیان وی مانند آمریکا و کشورهای غربی برهم زدن امنیت کشورهای مسلمان و همچنین ایران است، ادامه داد: این در حالیست که با حضور حکیمانه مقام معظم رهبری و همچنین همراهی و حضور در صحنه مردم، رژیم صهیونیستی و حامیان وی به این هدف دست پیدا نخواهند کرد .
وی با بیان این‌که رژیم صهیونیستی و حامیان وی به‌دنبال این هستند با استفاده از کوتاهی بعضی‌ها اقدام به ایجاد ناامنی در کشور کنند، افزود: سخنان برخی افراد که در تریبون‌ها شنیده می‌شود منافع و مصالح ملی را زیر سوال می‌برد و دشمن را امیدوار می‌کند .
امام جمعه موقت خرم‌آباد اهداف میان مدت دشمنان را شک اقتصادی به ایران و ناامید کردن مردم از آینده و اقتصاد کشور عنوان کرد و یادآور شد: راه مقابله با این اهداف پایبندی به قانون از طرف همه و پرهیز از هرگونه اقدام غیر قانونی توسط عوامل اجرایی کشور است .
حجت‌الاسلام متقی‌نیا در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که خداوند متعال در قرآن می‌فرماید: تقوا را رعایت کنید چراکه خداوند سریع‌الحساب است، اظهارکرد: خداوند در قرآن می‌فرماید تقوا داشته باشید که خداوند به آنچه در شما وجود دارد آگاه است.
متقی‌نیا با بیان این‌که در صورت داشتن تقوا، انسان نه می‌تواند خودش را فریب دهد و نه خداوند را ، افزود:  خداوند دقیق، سریع‌الحساب، شاهد، ناظر و ... است.

captcha