کد خبر: 3599040
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۴
خلیلی عنوان کرد:

دانشجویان چهارمحال و بختیاری بیشترین شرکت‌کننده در دوره ملی مسابقات مناظرات دانشجویی

گروه دانشگاه: رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری گفت: دانشجویان چهارمحال و بختیاری رتبه نخست تعداد شرکت‌کنندگان در ششمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی کشور را از آن خود کردند.

وحید خلیلی اردلی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: 46 تیم از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی سراسر استان در ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی شرکت کردند.
وی با اشاره به اینکه مسابقات مناظره دانشجویی برای سومین سال متوالی در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود، افزود: در چهارمین مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویی 8 تیم (1394)، در پنجمین مرحله 28 تیم (1395) و ششمین مرحله 46 تیم از دانشجویان علاقه‌مند دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی سراسر استان شرکت نمودند.
خلیلی اردلی با اشاره به اینکه مسابقات مناظره رویداد فرهنگی تأثیرگذار و فرصتی مغتنم برای یادگیری به شمار می‌رود، افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند منطق و استدلال، مهارت‌های ارتباطی و فن بیان و سخنرانی را تمرین کرده و در موضوع انتخابی خود اطلاعات کامل و جامعی را گردآوری کنند.
رئيس جهاد دانشگاهی استان افزود: مسابقات مناظره‌ دانشجویی مدلی از کرسی‌های آزاداندیشی است که تنها در سه بخش با هم تفاوت دارند،  مناظرات موضوع محور هستند ولی کرسی‌ها موضوع‌ آزاد دارند، مناظرات مسابقه‌ای هستند ولی کرسی‌ها تک جلسه‌ای هستند و همچنین مناظره‌ها تمرین عملی آزاداندیشی در ساختار گفت‌وگوها است.
وی با تأکید بر پاسبانی از فرهنگ گفتمان‌سازی، هم‌تحملی، مفاهمه و گفت‌وگو، خاطرنشان کرد: مناظرات دانشجویی یک تمرین دانشی - مهارتی برای گسترش فرهنگ گفت‌وگو، مفاهمه و هم‌افزایی واقعی است. 

captcha