سید محمد محمدی، رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی قم در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اهمیت توجه به پژوهشهای میان رشتهای قرآن و سلامت در میان دانشجویان علوم پزشکی اظهار کرد: اهتمامی که باید دانشجویان علوم پزشکی نسبت به پژوهشهای قرآن و سلامت داشته باشند متأثر از فعالیتهای مسئولان این دانشگاه و معاونتهای پژوهشی این دانشگاه است.
وی افزود: اگر ما بتوانیم برای فعالیتهای پژوهشی برنامهریزی بکنیم، از سوی دیگر برنامههای عملیاتی و راهبرد مشخصی در حوزه پژوهشی داشته باشیم مطمئنا دانشجو نیز پا به پای اساتید و مسئولان نیز در این حوزه حرکت میکند.
محمدی عنوان کرد: پررنگ جلوه دادن بحث پژوهشهای قرآنی خود
میتواند موجب جلب مخاطب شود، پس از این مرحله با برگزاری کنگرههای قرآنپژوهی و
طب و همچنین کارگاههای متفاوت میتوان مراحل بعد را طراحی و برنامهریزی کرد.
وی با اشاره به هزینههای مالی تحقیقات و پژوهشهای میانرشتهای تصریح کرد: موضوع بودجه در این بخش بسیار مهم است؛ در این راستا وزارت بهداشت مساعدتهای زیادی نسبت به این امر داشته است.
محمدی با تأکید بر اهمیت برگزاری مقدمات آشنایی دانشجویان نسبت به پژوهشهای قرآن و سلامت گفت: موضوع اصلی این است که ما در ابتدا پیشقدم شویم، دانشجو ما را همراهی میکند، دانشجویان تشنه مباحث علمی هستند به ویژه مباحث بین رشتهای حوزه قرآن و سلامت، ما تا کنون دو کارگاه پژوهشهای قرآنی برگزار کردهایم که یکی از آنان کارگاه روشهای تحقیق قرآنی است.
وی با اشاره به تأسیس دانشکده طب و دین عنوان کرد: ما به عنوان مرکز قرآن و عترت اگرچه قدرت اجرایی در برنامهریزیهای علمی و آموزشی نداریم اما با توجه به اینکه این دانشکده بخشی از دانشگاه علوم پزشکی قم است با این حال سعی داریم که در این دانشکده نیز همانند دیگر مجموعه دانشگاهی، دانشجویان را به مباحث پژوهشی قرآن و سلامت ترغیب کنیم.