کد خبر: 3599621
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶

کسب رتبه سوم در مسابقات بین‌المللی قرآن توسط پژوهشگر قرآنی چهارمحال و بختیاری

گروه فعالیت‌های قرآنی: اصغر طهماسبی پژوهشگر قرآنی چهارمحال و بختیاری در دهمین دوره همایش بین‌المللی پژوهش‌های قرآنی با ارائه مقاله «واکاوی درون دینی از شاخصه‌های انقلابی بودن در عصر حاضر جهت تحقق آرمان‌های انقلاب» رتبه سوم را کسب کرد.

اصغر طهماسبی، دکترای علوم قرآن و حدیث و پژوهشگر حوزه قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه دهمین دوره همایش بین‌المللی پژوهش‌های قرآنی از تاریخ 4 اردیبهشت در شهر قم برگزار شد گفت: مسابقات پژوهش‌های قرآنی به دلیل اینکه در کنار مسابقات بین‌المللی قرآن برگزار شد از اعتبار بالایی برخوردار است و پژوهشگران از سراسر جهان مقالات خود را برای شرکت در همایش آماده کرده بودند.
وی با اشاره به اینکه دهمین دوره این همایش برای اولین بار به طور مستقل برگزار شد اظهار کرد: ارائه مقالات برگزیده در دو بخش داوری و ارائه مقاله امتیاز جداگانه‌ای داشت.
طهماسبی کدگذاری شدن و بدون نام بودن مقالات ارسال‌شده به دبیرخانه این همایش را از نقاط قوت مسابقات دانست و افزود: مقالات در دو مرحله علمی ترویجی و علمی پژوهشی ارزیابی می‌شد.
پژوهشگر قرآن استان خاطرنشان کرد: مفاهیم و ترجمه قرآن نیازمند توجه بیشتری است و باید در مسابقات و زندگی جایگاه ویژه ای داشته باشد زیرا مفاهیم و پژوهش‌های قرآنی هستند که برای اداره جامعه راهکار می‌دهند.
 طهماسبی تعداد مقالات ارسال‌شده در این همایش حدود 400 مقاله دانست که تعداد مقالات در دو بخش فارسی و خارجی به ترتیب 360 و 70 مقاله است اظهار کرد: از این تعداد 12 مقاله در بخش فارسی و 8 مقاله در بخش خارجی تجلیل شدند.
وی با اشاره به این‌که عنوان مقاله ارائه‌شده توسط ایشان «واکاوی درون دینی از شاخصه‌های انقلابی بودن در عصر حاضر جهت تحقق آرمان‌های انقلاب» است تصریح کرد: این مقاله در بخش داوری رتبه اول و با جمع امتیازات در بخش ارائه و متن مقاله، رتبه سوم را کسب کرد.
پژوهشگر قرآنی با بیان اینکه در این مقاله در 4 بخش به ارائه ویژگی‌ها و شاخصه‌های انقلابی بودن پرداخته است افزود: بخش اول مقاله درباره شاخصه‌های معرفتی انقلاب است که شکل‌دهنده انقلاب هستند و خدامحوری، ولایت‌پذیری و پای بندی به اجرای آموزه‌های دینی سه بخش شاخصه‌های معرفتی انقلاب محسوب می شوند.
طهماسبی با اشاره به مقاله ارائه‌شده شاخصه‌های اجتماعی را دومین شاخصه انقلابی خواند و گفت: اتحاد و یکپارچگی و امربه‌معروف و نهی از منکر از بخش‌های مهم شاخصه اجتماعی محسوب می شود که نیازمند توجه بسیاری است.
وی تصریح کرد: شاخصه‌های اقتصادی سومین شاخصه مهم در انقلابی بودن است که عدالت اقتصادی کمک به اقشار آسیب‌پذیر جامعه و تلاش جهت اقتدار اقتصادی جامعه را می‌توان از بخش‌های مهم این شاخصه محسوب کرد.
پژوهشگر قرآنی چهارمین شاخصه مهم انقلابی بودن را شاخصه‌های سیاسی دانست و اظهار کرد: قیام برای خدا، قیام جهت نابودی ظلم و کمک به مظلومان و محرومان جهان از بخش‌های این شاخصه است.
به گزارش ایکنا، حضور در 30 جشنواره و همایش و پژوهش‌های قرآنی، دوره نهم همایش های بین‌المللی پژوهش‌های قرآنی و کسب رتبه 8، مسابقات زلال وحی در بخش سبک زندگی و رتبه برتر و پژوهشگر جوان استان مرکزی از افتخارات این پژوهشگر قرآنی است.

captcha