کد خبر: 3600301
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۲

تشریح برنامه‌های قرآنی نامزد شورای اسلامی شهر یاسوج

گروه فرهنگی: نامزد پنجمین دوره شورای اسلامی شهر یاسوج گفت: در صورت موفقیت بنده در شورا، برنامه‌های قرآنی متنوعی در سطح شهر اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، جواد جلالی، پیشکسوت قرآنی در بخش قرائت در استان کهگیلویه و بویراحمد امروز، 27 اردیبهشت‌ماه با حضور در خبرگزاری ایکنا، اظهار کرد: در صورت موفقیت بنده در پنجمین شورای اسلامی شهر یاسوج، مراسمات و برنامه‌های قرآنی در پارک‌ها و بوستان‌های شهر یاسوج برگزار می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به احداث ساختمان قرآنی و دارالقرآن با همکاری اداره امور قرآنی استان، افزود: این پتانسیل در شهرداری یاسوج وجود دارد.
کاندیدای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر یاسوج برگزاری سمینارهای قرآنی، محفل انس با قرآن، الگوپذیری قرآنی از شهرهای بزرگ، نصب بنرهای قرآنی متناسب با موقعیت و برگزاری مسابقات قرآنی در سطوح مختلف را از دیگر برنامه‌های اجرایی در صورت موفقیت در شورا بیان کرد.
جلالی تصریح کرد: برنامه‌های قرآنی اگر با طرح و برنامه‌ریزی، شور و نشاط، اتاق فکر و کارگروه فرهنگی باشد، با استقبال ویژه‌ای روبرو خواهد شد.
وی در بخش دیگری از اظهارات خویش برگزاری کلاس‌های قرآنی در بحث آموزش و تدبر و فهم قرآن شب‌های شنبه و چهارشنبه در مساجد، شب‌های یکشنبه با حضور اساتید و شب‌های دوشنبه با حضور خانواده‌ها را از برنامه‌های اجرایی اکنون خویش اعلام کرد.
یادآور می‌شود، تدریس رشته قرائت به مدت ۱۰ سال در دانشگاه آزاد واحد یاسوج، داور در رشته تجوید از سال ۱۳۶۵ تاکنون، داور منطقه‌ای منطقه یک کشور در اصفهان به مدت یک سال، مدرس در رشته تربیت معلم در مؤسسات قرآنی، کارشناس برنامه قرآنی سروش آسمانی رادیو یاسوج به مدت ۴ سال، کارشناس برنامه رادیو به اتفاق و مدرس دین و زندگی در مدارس غیرانتفاعی استان از جمله افتخارات وی است.
captcha