کد خبر: 3600600
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰
مصفا خبر داد:

شب‌های شعر رضوی در گیلان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدیر روابط عمومی ارشاد اسلامی گیلان از برگزاری شب های شعر رضوی با حضور شاعران آیینی برجسته در 3 شهرستان گیلان خبر داد و گفت: نخستین برنامه در فومن برگزار خواهد شد.

قاسم مصفا، مدیر روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: شب‌های شعر رضوی گیلان از برنامه‌های جنبی هفتمین جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌های کشور در شهرستان‌های فومن، آستانه ‌اشرفیه و بندرانزلی برگزار می‌شود.

وی افزود: این برنامه به همت ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌های مذکور و با مشارکت بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با شعرخوانی 30 نفر از شاعران آیینی برجسته هر شهرستان و استان برگزار خواهد شد.

مصفا با بیان اینکه نخستین جلسه از شب‌های شعر رضوی گیلان ساعت 17 شنبه، 30 اردیبهشتماه جاری در سالن کتابخانه عمومی فومن برگزار می‌شود، تصریح کرد: حسین دلخوش، فرامرز ریحان صفت، قاسم علیخواه، رسول شریفی، رامین صابر فئمنی، فرهاد رضاپور، پژمان صفری، انوش ناریابی، آورنگ قاسمی و مژگان بلوری شاعرانی هستند که در این برنامه، آخرین سروده های خود را در وصف امام رضا(ع) و فرهنگ و معارف رضوی برای حضار قرائت خواهند نمود.

مدیر روابط عمومی ارشاد اسلامی گیلان عنوان کرد: جلسات بعدی شب‌های شعر رضوی گیلان، 30 و 30 خردادماه در شهرستان‌های آستانه ‌اشرفیه و بندرانزلی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هفتمین جشنواره جلوه های فرهنگ رضوی در رسانه های کشور از سری برنامه های پانزدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، معاونت امور مطبوعات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، مردادماه امسال همزمان با دهه کرامت به میزبانی استان گیلان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: علاقمندان برای مشاهده فراخوان این جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اطلاع رسانی این جشنواره به آدرس gilan.shamstoos.ir مراجعه نمایند.

captcha