کد خبر: 3601024
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۱
خجسته‌پور اعلام کرد:

مشارکت 23 درصدی لرستانی‌ها در انتخابات/335 هزار نفر در انتخابات شرکت کرده‌اند

گروه اجتماعی: رئیس ستاد انتخابات لرستان با بیان این‌که تاکنون 335 هزار نفر از واجدین شرایط در استان لرستان در انتخابات شرکت کرده‌اند، میزان مشارکت مردم استان در انتخابات تاکنون بیش از 23 درصد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حبیب‌الله خجسته‌پور، رئیس ستاد انتخابات لرستان امروز، 29 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات لرستان با بیان این‌که تاکنون 335 هزار نفر از واجدین شرایط در استان لرستان در انتخابات شرکت کرده‌اند، گفت: روند برگزاری انتخابات در استان بسیار خوب است و شاهد مشارکت بالای مردم هستیم.
وی اضافه کرد: تا این لحظه بحث امنیتی طی انتخابات انجام شده در استان نداشته‌ایم و همه موارد به خوبی کنترل شده است.
خجسته‎‎پور واجدین شرایط در استان لرستان را یک میلیون و 400 هزار نفر اعلام کرد و گفت: انتظار داریم درصد بالایی از مشارکت را مردم لرستان در تاریخ ثبت کنند.
وی میزان مشارکت مردم استان در انتخابات تاکنون بیش از 23 درصد اعلام کرد و افزود: دستگاه‌های احراز هویت با توجه به مشارکت بالای مردم بعضاً با مشکل مواجه می‌شوند که سریعا رفع می‌شوند.
رئیس ستاد انتخابات استان لرستان با بیان این‌که به دورترین روستاها هم صندوق اخذ رای رسیده است، اضافه کرد: با توجه به ازدحام جمعیت قطعاً ساعت انتخابات در استان تمدید می‌شود.
خجسته‌پور ادامه داد: تمام شعب را مانیتور می‌کنیم و در صورت ایجاد مشکل جهت برطرف کردن نواقص اقدام می‌کنیم.
captcha