کد خبر: 3601473
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۰
پرتوی خبرداد:

برگزاری کارگاه آموزشی روش تدریس و تبیین طرح‌های سازمان دارالقرآن الکریم در بروجن

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری از برگزاری کارگاه آموزشی روش تدریس و تبیین طرح‌های سازمان دارالقرآن الکریم در بروجن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، به نقل از اداره امور قرآنی، مهدی پرتوی، رئیس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری، با اعلام این خبر، ضمن تشریح فعالیت آموزشی شهرستان بروجن افزود: شهرستان بروجن با داشتن 10 موسسه قرآن و عترت(ع)  و 15 خانه قرآن شهری و روستای پتانسیل بسیار خوبی برای گسترش و ترویج فعالیت‌های قرآن دارد.
 وی بر بهبود فرایند مدیریت به‌منظور ارتقاء سطح عملکرد (مدیران) و تقویت برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد و ادامه داد:  این کارگاه که  در راستای تحقق ارتقای کیفیت آموزشی و تعمیق فرایند یادگیری و یاددهی برگزار می شود و  تقویت مستمر مدیران و مربیان مراکز قرآنی  را به دنبال دارد، یکی از اهداف تشکیل گروه آموزشی بوده است.      
پرتوی همچنین گفت:  این کارگاه از ابتدای امسال در شهرستان‌های  شهرکرد، کار، فارسان، لردگان و سامان  برگزارشده است و بروجن ششمین  شهرستانی است که این کارگاه را برگزار خواهد کرد.  
رئیس اداره امور قرآنی بیان کرد: در سایر شهرستان‌ها نیز طبق جدول زمان‌بندی که از قبل با هماهنگی گروه آموزشی و کارشناسان شهرستان‌ها تنظیم‌شده است، این کارگاه برگزار خواهد شد.
مهدی پرتوی افزود: آزمون پایان دوره‌ای نیز از شرکت‌کنندگان به‌صورت تقسیم‌بندی شهرستانی که قبلاً توسط گروه آموزشی صورت گرفته است برگزار می شود.
گفتنی است این کارگاه آموزشی باهمت اداره امور قرآنی استان و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجن  برگزار می شود. 

captcha