کد خبر: 3602229
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۴

جشن پایان سال نونهالان قرآنی در رباط کریم

کانون خبرنگاران نبأ: به همت خانه قرآن مائده از مراکز وابسته به اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم، مراسم جشن پایان سال نونهالان قرآنی در سالن دارالقرآن این اداره برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به همت خانه قرآن مائده از مراکز وابسته به اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم، مراسم جشن پایان سال نونهالان قرآنی، 31 اردیبهشت‌ماه با حضور قرآن‌آموزان و خانواده‌های آنان در سالن دارالقرآن این اداره برگزار شد.
فرشته کریمی، مسئول خانه قرآن مائده در این مراسم با اشاره به روایتی در مورد آموزش قرآن، گفت: از پیامبر خدا(ص) شنیدم که فرمودند هرکس به فرزندش قرآن تعلیم دهد، خداوند متعال در قیامت، والدین او را به تاج پادشاهی تاجدار می‌کند و بر آن دو جامه‌ای می‌پوشاند که هیچ‌کس مثل آن‌ها را ندیده است.
وی در ادامه سخنان خود با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز، عنوان کرد: این کودکان در طی هشت ماه، با سوره‌های کوچک قرآن، نماز دو رکعتی، وضو و درباره زندگی ائمه معصومین(ع) آشنا شدند.
یادآور می‌شود، اجرای سرود کودکان، نمایش تئاتر، ... از جمله برنامه‌های این مراسم بود.
منوچهر جلیلی
captcha