کد خبر: 3602913
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۷

مردم ماسال بیش از 3 میلیارد ریال زکات پرداخت کردند

گروه اجتماعی: معاون فرماندار ماسال با تاکید بر فرهنگ پرداخت زکات گفت: 3 میلیارد و 60 میلیون ریال زکات مستحبی در سال 95 از مردم ماسال و شاندرمن جمع آوری شد .

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری ماسال، قربان خوشحال، معاون فرماندار ماسال،با تبیین اهمیت پرداخت زکات در دین مبین اسلام، گفت: آثار اجتماعی و اقتصادی زکات برای جامعه بسیار حائز اهمیت است.

وی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم فرهنگ پرداخت زکات هر چه بیشتر در سطح جامعه فراگیر شود، افزود: در سال گذشته 3 میلیارد و 60 میلیون ریال زکات  مستحبی در سطح شهرستان جمع آوری شده است.

معاون فرماندار ماسال گفت: این میزان زکات توسط کشاورزان، دامداران و سایر اصناف و بازاریان ماسال و شاندرمن به ستاد زکات شهرستان ماسال پرداخت شده است و در امور خیریه سطح شهرستان هزینه شد.

captcha