حجتالاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تشکیل جلسه این اتحادیه با معاونان بخشهای مختلف و تخصصی ادارهکل بهزیستی استان لرستان چون معاونت پشتیبانی و نیروی انسانی، توانبخشی، امور اجتماعی، توسعه امور پیشگیری و اشتغال و مشارکتهای مردمی، اظهار کرد: این جلسه روز گذشته، هشتم خردادماه در ادارهکل بهزیستی استان و با حضور قائم مقام ادارهکل بهزیستی استان برگزار شد.
وی اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد تا از ظرفیت مجموعه قرآنی استان از جمله مؤسسات و خانههای قرآن و همچنین ظرفیتهای ادارهکل بهزیستی استان برای گروه هدف دو نهاد و دستگاه استفاده شود.
امیدیان با اشاره به اینکه طی این تقابل مقرر شد تا تشکلهای قرآنی استان به عنوان سفیران نگاههای اجتماعی و سازمان بهزیستی در سطح استان باشند، بیان کرد: تا از این طریق در جهت ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه مخاطب و کارکنان و پرسنل و خانوادههای آنها گامهایی برداشته شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان اضافه کرد: بر این اساس مقرر شد تا مجموعه فعالیتهای قرآنی سازمان بهزیستی در همه شاخهها به اتحادیه واگذار شود و تعامل دوسویه در راستای ترویج فرهنگ قرآنی برای مخاطبان سازمان بهزیستی به عنوان جامعه هدف انجام گیرد به طوری که برنامهریزی دقیقی توسط اتحادیه صورت گیرد.
وی عنوان کرد: در این نشست مخاطبان و جامعه هدف بهزیستی در طرح قرآنی «مطهرون» طی ماه مبارک رمضان طرح ویژه آموزش احکام برای خانوادهها حضور پیدا میکنند. همچنین در ماه مبارک رمضان نیز در سطح ادارات بهزیستی استان نیز کلاس آموزشی قرآن توسط اتحادیه برگزار میشود.
امیدیان با اشاره به اینکه نیازسنجی باید انجام شود تا نیازها براساس ظرفیتها تطبیق داده شود، بیان کرد: از دیگر مصوبات این جلسه در حوزه تبلیغ و ترویج آموزش قرآن بوده است که طی این نشست مقرر شد تا نیازهای ما و ظرفیتهای آنها و نیازهای آنها و ظرفیتهای ما مورد بررسی قرار گیرد.
وی عنوان کرد: همچنین مقرر شد تا بحث آموزش قرآن در سنین زیر پیشدبستانی و یا مهدهای کودک نیز در قالب تفاهمنامه امضا شود که این آموزش قرآن در حوزههای قرائت، حفظ و مفاهیم در سنینهای مختلف انجام میشود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان بیان کرد: در بخش تبلیغ و ترویج نیز محافل انس با قرآن و کرسیهای تلاوت و همچنین مسابقات و جشنوارهها انجام میگیرد.
وی با اشاره به اینکه فعالیتهای پژوهشی قرآنی نیز در راستای جامعه هدف ادارهکل بهزیستی استان در دستور کار اتحادیه قرار گرفت، ادامه داد: همچنین مقرر شد تا اتحادیه یک مؤسسه را به عنوان هدایتگر برنامههای قرآنی در سطح شهرستانها معرفی کنند تا با بهزیستی مرتبط باشد.
امیدیان با اشاره به اینکه طی این امر در 11 شهرستان لرستان، 11 مؤسسه به عنوان هدایتگر مشخص شده است، عنوان کرد: همچنین خانههای قرآن روستایی نیز به عنوان معین بهزیستی و کمک کار فعالیتهای اجتماعی بهزیستی، در نظر گرفته شده است که در کنار فعالیتهای قرآنی و در زمینه فعالیتهای اجتماعی بهزیستی نیز به عنوان مبلّغ و مروجی برای انتقال مباحث و مطالب در سطح استانها باشد.