کد خبر: 3605316
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸
ذوالفقاری:

بانوان در ترویج فرهنگ خیراندیشی نقش مهمی دارند

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی‌(ره) گفت: امروزه بانوان در ترویج فرهنگ خیراندیشی نقش مهمی دارند، در این زمینه باید از ظرفیت خیریه‌ها نیز استفاده ‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از زنجان، علی‌محمد ذوالفقاری، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد ظهر امروز چهارشنبه 10 خردادماه در جلسه امور بانوان استان زنجان اظهار کرد: امروزه بانوان در ترویج فرهنگ خیراندیشی نقش بسزایی دارند، در این زمینه باید از ظرفیت خیریه‌ها نیز استفاده ‌شود.

ذوالفقاری با تاکید بر اینکه امروزه خانواده‌های نیازمند بیش از هر چیز دیگری به تامین نیازهای عاطفی نیاز دارند، تصریح کرد: هریک از اصناف باید در راستای شغل خود احساس کرده و نسبت به مسئولیت‌های اجتماعی خود ادای دین کند و باید برنامه‌ریزی‌ها به سمتی برود که حقوق فقرا در همه برنامه‌‌ها رعایت شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی میزان مشارکت‌های مردمی در کشور را طی سال گذشته هزار و 488 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر سرانه صدقه هر شخص در کشور 103 ریال است.

captcha