کد خبر: 3605634
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۹

برگزاری جزء خوانی روزانه قرآن کریم ویژه بانوان در میانه

گزوه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی میانه، گفت: مراسم جزء خوانی روزانه قرآن کریم ویژه بانوان با حضور حجت‌الاسلام اعلایی از اساتید تفسیر قرآن کریم در میانه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام علی اصغر سعیدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی میانه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، گفت: مراسم جزء خوانی روزانه قرآن کریم با حضور حجت‌الاسلام اعلایی از اساتید تفسیر قرآن کریم در میانه برگزار می‌شود.

وی، افزود: این محفل جزء خوانی قرآن کریم که به صورت ویژه و مجزا برای بانوان توسط موسسه قرآنی ام ابیها در مسجد جامع شهر میانه در حال برگزاری است که حجت‌الاسلام اعلایی از اساتید تفسیر قرآن کریم از مرکز تخصصی تفسیر قم نیز به این محفل اعزام و هر روز قبل از شروع جزء خوانی و ترتیل به تفسیر آیات جزء همان روز میپردازد.

captcha