حمیدرضا شیخ ویسی، معاون کمیته نهادها و موسسات غیردولتی نمایشگاه قرآن در گفت وگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه در نمایشگاه قرآن کریم با توجه سیاستگذاری ای که در شورای برنامه ریزی صورت گرفته است با حمایت های مطلوبی مواجه شده است، گفت: این حمایت ها شامل 14 میلیارد ریال اعتبار از محل یارانه نشر کتاب به بخش صدور بن کارت خرید کتاب و نرم افزار ویژه موسسات فرهنگی قرآن و عترت و دانشجویان و طلاب علوم دینی قرار گرفته است.
وی افزود: این بن ها با همکاری بانک شهر و بخش های مختلف نمایشگاه توزیع می شود، عملیات اجرایی از روز دهم خردادماه آغاز شده و توزیع بن ها نیز از روز یازدهم آغاز شده است.
شیخ ویسی تصریح کرد: 13 استانی که جشن رمضان در آنجا برگزار می شود، موسسات برای دریافت بن کارت بایستی به ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مراجعه کنند تا از محل این یارانه در استان خود استفاده کنند. سایر استان ها از محل نمایشگاه بین المللی قرآن می توانند این بن ها را از غرفه ثبت نام دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: مدارک لازم جهت استفاده از این سهیمه ویژه موسسات فرهنگی قرآن و عترت کپی پروانه فعالیت، ارائه معرفی نامه از سوی مدیر موسسه و تصویر کارت ملی خواهد بود. همچنین دانشجویان و طلاب باید شماره دانشجویی و کد شناسایی طلبگی را ارائه دهند.
شیخ ویسی همچنین اظهار کرد: تخفیفی که از طریق این بن ها در نظر گرفته شده است 50 درصد سهم مشارکت برای موسسات است و 50 درصد توسط معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد تامین می شود. این تخفیف تا سقف یک میلیون و پانصد هزار تومان خواهد بود. همچنین در بخش دانشجویی این درصد 40 درصد سهم معاونت و 60 درصد سهم دانشجو و طلاب خواهد بود. سقف بن کارت نیز 150 هزار تومان است.
وی همچنین عنوان کرد: همچنین سهمیه ای برای خادمان قرآن کریم، فعالان قرآنی و اصحاب رسانه و خبر نیز در نظر گرفته شده است که می توانند آن را دریافت کنند.
شیخ ویسی همچنین اذعان کرد: این بن کارت ها مختص خرید کتاب و نرم افزارهای قرآنی در دو بخش ناشران و رسانه های دیجیتال است و تنها در این دو بخش و تا پایان ماه مبارک رمضان اعتبار دارد. اگر افرادی تا پایان ماه رمضان اقدام به خرید نکنند بعد از آن با مراجعه به بانک شهر سهم خود را دریافت خواهند کرد.