حجتالاسلام والمسلمین ناصریپور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران ضمن بازدید از بخش بر آستانه جانان حاشیه بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، در خصوص استقبال انجام شده از این بخش از نمایشگاه با وجود کمی تبلیغات برای اطلاع مردم از وجود این نمایشگاه، عنوان کرد: با توجه به اینکه بخشی از نمایشگاه طی سال گذشته در این قسمت بوده است بازدیدکنندگان و مخاطبان به این بخش می آیند و آنچه که پیشبینی میکردیم استقبال انجام شده است اما باید گفت هر چه به روزهای میانی ماه مبارک رمضان نزدیک میشویم استقبال از نمایشگاه بهتر خواهد بود.
وی در خصوص فعالیتهای سازمان فرهنگی ـ هنری در این دوره از نمایشگاه قرآن، اظهار کرد: امسال برای نخستین بار است که پیرو تعامل مثبت با نمایشگاه قرآن، در حاشیه نمایشگاه مجموعه فعالیت های فرهنگی ـ هنری را در راستای برنامهای که با محوریت «احترام به پدر و مادر» داشته است، در تمامی قالبهای کودک، محصولات، کتاب و هنری از ساعت 18 تا 24 در معرض دید عموم علاقه مندان قرار داده است.
ناصری پور اضافه کرد: این نمایشگاه در راستا تعامل هماهنگ و همراه با نمایشگاه قرآن اما در زمینه اهداف در نظر گرفته شده برگزار شده است.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در بخش دیگر این گفت و گو در خصوص تأثیر برپایی برنامههای نمادین مانند نمایشگاه قرآن و... در فرهنگ جامعه و میزان تأثیر آن در کاهش معضلات اخلاقی، اظهار کرد: تأثیر متقابلی این موارد برهم دارد. اما در حقیقت باید گفت زمان کار نمادین به سر آمده است.
وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه قرآن آن هم در ماه مبارک رمضان، فضای قرآنی ایجاد می کند اما باید به دنبال اثر آن باشیم که معتقدم امروزه نمایشگاه قرآن ان اثربخشی لازم خود را ندارد.
ناصریپور اظهار کرد: امروزه مرز فهم جامعه، مرز اغنایی در حوزه مفاهیم و تبیین مباحث قرآنی است که باید نهضتی آغاز شود و کار نمادین پاسخگوی نیاز مخاطبین نیست. کار نمادین برای فضایی است که جریانی را در طول سال دنبال می کند و می خواهد جایی نقطه عطفش را نشان دهد خوب است اما مطمئن باشید جوانان امروزه ما با جوانان دو دهه قبل که آغاز این نمایشگاه بوده متفاوت هستند.
وی با اشاره به اینکه طی دهه های اولیه برپایی نمایشگاه خوب نیازسنجی شده است و این نمایشگاه برپا شد، تصریح کرد: اما امروز نیاز با این کارهای نمادین حل نمی شود بلکه باید نهضت تبیینی و مفاهیم و همچنین اغنایی مفاهیم قرآنی در میان جوانان و خانواده ها و شکل بگیرد که این کار سختی است و نیازمند متخصص و کارشناس و کاردان است.
یادآور می شود، بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از هشتم خردادماه با شعار «قرآن؛ اخلاق،زندگی» در مصلای امام خمینی(ره) افتتاح شد که تا 26 خردادماه پذیرای بازدید عموم علاقه مندان است.