کد خبر: 3607438
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۶
در جریان حادثه تروریستی امروز مجلس:

مسئول دفتر نماینده ارومیه به شهادت رسید

گروه اجتماعی: نماینده ارومیه از شهادت حمید امدادی مسئول دفترش در جریان حادثه تروریستی امروز مجلس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، هادی بهادری نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دفتر بنده از طبقه دوم دفاتر نمایندگان قرار دارد که در جریان حادثه تروریستی امروز مجلس و ورود تروریست به طبقات دفاتر نمایندگان حمید امدادی مسئول دفتر بنده به شهادت رسید.

وی گفت که امدادی بعد از تیراندازی بلافاصله به شهادت رسیده و اکنون پیکرش در بیمارستان بقیه الله است و خانواده این شهید نیز در بیمارستان هستند.

صبح امروز در جریان حادثه تروریستی مجلس تروریست‌های داعش با حمله مسلحانه تعدادی از مردم و ماموران حفاظت و برخی از روسای  دفاتر نمایندگان  را مجروح کرده و به شهادت رساندند که در نهایت نیز به هلاکت رسیدند.

پیش از این نیز حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر از شهادت زارعی، مسئول دفتر و تقوی مشاور فرهنگی‌اش خبر داده بود.
captcha