کد خبر: 3607450
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۳
قربانیان خبر داد:

برنامه‌های قرآنی موسسه قرآنی ثامن‌الحجج فرخشهر در ماه رمضان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول موسسه قرآن و عترت ثامن‌الحجج فرخشهر از برنامه‌های قرآنی موسسه قرآن و عترت ثامن‌الحجج فرخشهر در ماه رمضان خبر داد.

معصومه قربانیان، مسئول موسسه قرآن و عترت ثامن‌الحجج فرخشهر، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اعلام این خبر گفت: مراسم جز خوانی قرآن کریم هم‌زمان با ماه مبارک رمضان هرروز ساعت 9 صبح در موسسه ثامن‌الحجج واقع در فرخشهر برگزار می شود.
وی با اشاره به قرائت دعاهای فرج، مشمول و معراج بعد از اتمام جز خوانی توسط شرکت‌کنندگان اظهار کرد: کلاس پرسش و پاسخ به‌صورت هفتگی و هم‌زمان با ماه مبارک رمضان در موسسه برگزار می‌شود.
قربانیان برگزاری کلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم، تجوید سطح یک، تفسیر تربیتی، از شاخص‌ترین برنامه‌های این موسسه دانست و افزود: برگزاری کلاس‌های اخلاق با محوریت کتاب معراج السعاده از دیگر برنامه‌های اجراشده در این موسسه است.
 مسئول موسسه قرآن و عترت ثامن‌الحجج فرخشهر خاطرنشان کرد: از روز 13 ماه مبارک رمضان به مدت سه روز دعای مجیر در این موسسه برگزار می شود.
وی با تأکید بر این‌که طرح قرآنی 1451 با محوریت سوره‌های ملک و واقعه تابستان در موسسه اجرا می شود گفت: شرکت اعضای موسسه در جشنواره منهاج با محوریت سوره مؤمنون را از دیگر برنامه‌های این موسسه دانست.

captcha