کد خبر: 3607457
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۴
با حضور قاری کشوری و بین‌المللی؛

محفل انس با قرآن در شرکت گاز مازندران برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر دارالقرآن شرکت گاز مازندران از برگزاری محفل انس با قرآن کریم عصر روز شنبه 20 خردادماه در ساری خبر داد.

سید حمزه عمادی مدیر دارالقرآن شرکت گاز مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران گفت: مصادف با میلاد امام حسن مجتبی  دهمین محفل انس با قران با حضور قاری ممتاز بین‌المللی حاج سعید پرویزی ساعت 18 بیستم  خردادماه  جاری برگزار می‌شود.
وی افزود: در این مراسم نقی عالیشاه از قاریان برجسته استانی و کشوری  آیاتی از کلام الهی را قرائت کرده و اجرای گروه همخوانی و تواشیح  و نیز قرائت یکی از حفاظ،  از دیگر برنامه های این محفل انس با قرآن است.
عمادی تصریح کرد: انس با قرآن دلها را نرم و موجب هدایت انسان است و در ماه مبارک رمضان بهره گیری از قرآن برکات فراوانی در زندگی دنیوی و اخروی خواهد داشت.
وی افزود: شرکت گاز مازندران افتخار دارد که هر ساله در ماه مبارک رمضان و دیگر مناسبت‌های سال محفل انس با قرآن برگزار کند و این سنت حسنه را تداوم بخشد.
مدیر دارالقرآن مازندران استقبال از این مراسم روحانی را در سالهای گذشته بسیار خوب توصیف کرد و  افزود: در این محفل انس از برخی دارندگان رتبه های برتر قرآنی نیز تجلیل خواهند شد.

captcha