کد خبر: 3609021
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵

جوانان با عمل به قرآن از عاملان مکتب اسلام شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه کلیبر، اظهار کرد: جوانان می‌توانند در پرتو حفظ و عمل به قرآن از عاملان واقعی به مکتب اسلام شوند و همین نقطه عطفی در زندگی آن‌ها شده و مسیر زندگی دنیا و آخرت آن‌ها را الهی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سیدحسن موسوی، امام جمعه کلیبر، به همراه تنی چند از مسئولان شهرستان همزمان با شانزدهم ماه مبارک رمضان در منزل تعدادی از خانواده‌های قرآنی حضور یافت و از آنان تجلیل به عمل آورد.
وی در این دیدار گفت: جوانان می‌توانند در پرتو حفظ و عمل به قرآن از عاملان واقعی به مکتب اسلام شوند و همین نقطه عطفی در زندگی آن‌ها شده و مسیر زندگی دنیا و آخرت آن‌ها را الهی کند.
حجت‌الاسلام موسوی،
به هدف حفظ قرآن اشاره و بیان کرد: حفظ قرآن به خودی خود هدف نیست بلکه تنها وسیله‌ای برای رسیدن به قرب الهی است.
امام جمعه کلیبر، افزود: در واقع می‌توان گفت حافظ قرآن بودن شرط نیست عمل به قرآن و قرآنی بودن شرط اصلی است و حفظ قرآن وسیله‌ای برای رسیدن به هدف غایی زندگانی مخلوق است.

«سینا علیوند» و «فاطمه مولایی» از حافظان کل، «ابوالفضل علیوند» حافظ 10 جزء و «زهرا مولایی» حافظ 20 جزء از قرآن کریم می‌باشند که در این دیدار توسط امام جمعه کلیبر تجلیل شدند.
captcha