کد خبر: 3609328
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۲
مدیرکل ارشاد خراسان‌جنوبی:

ایکنا در تولید محتوا در نمایشگاه قرآن به‌خوبی حضور پیدا کرد

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: تولید محتوا از نیازهای ضروری نمایشگاه قرآن برای ایجاد جریان‌سازی و موج در جامعه است و خبرگزاری ایکنا و شبستان موفق به انجام این مهم شدند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن کریم (ایکنا) از خراسان‌جنوبی، احمد محبی شب گذشته (22 خرداد ماه) در حاشیه يازدهمين نمایشگاه قرآن کریم خراسان‌جنوبي با اشاره به برپایی یازدهمین نمایشگاه قرآن در خراسان‌جنوبی، گفت: امسال سعی کردیم نمایشگاهی بهتر و متفاوت‌تر از سال‌های گذشته داشته باشیم.

وی با اشاره به شرکت 56 غرفه در نمایشگاه قرآن خراسان‌جنوبی، افزود: ادارات مختلف از قبیل کمیته‌امداد، اوقاف، ستاد بازسازی عتبات عالیات، ستاد اقامه نماز و حوزه علمیه در این نمایشگاه به ارائه مشاوره‌های مذهبی، تصحیح قرائت نماز، پاسخگویی به شبهات دینی پرداختند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی اظهارکرد: حضور فعال غرفه‌های هنری، آموزش و پژوهشی، کودک و نوجوان و برگزاری جشن روزه اولی‌ها از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه بود.

محبی در ادامه با اشاره به توزیع 50 میلیون تومان بن خرید محصولات فرهنگی در یازدهمین نمایشگاه قرآن استان، تصریح کرد: در این نمایشگاه در راستای حمایت از طلاب و دانشجویان 60 درصد تخفیف،70 درصد تحفیف برای موسسات قرآنی و 40 درصد تخفیف برای عموم مردم در نظر گرفته شد.

وی اظهارکرد: نمایشگاه قرآن امسال به صورت تخمینی روزی 30 میلیون تومان کتاب و محصولات فرهنگی فروش داشته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی با توجه به حمایت‌های خوبی که در این نمایشگاه از ناشران به لحاظ پرداخت هزینه‌‌ها از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد استان شد 22 ناشر و 25 نمایندگی نشر حضور داشتند.

محبی با اشاره به درخواست‌های دانشگاه بیرجند، نیروی انتظامی و موسسات قرآنی وابسته به دستگاه های دولتی برای استفاده از ظرفیت نمایشگاه قرآن برای خرید قرآن، افزود: 1500 جلد قرآن طی ایام ماه مبارک رمضان بین مساجد، محافل قرآنی، روستاهای مرزی استان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه همزمان با ماه مبارک رمضان ۸۰ برنامه قرآنی در قالب جشن رمضان "نشست‌های علمی، محافل انس با قرآن، مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه، اجرای تعزیه و تئاترهای قرآنی" در دستور کار است، افزود: طی شب‌های قدر امسال سه مجلس تعزیه حضرت علی (ع) در شب‌های قدر برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: مراسم تعزیه شهادت حضرت علی (ع) در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در پارک توحید، شب بیست و یکم در پارک آزادگان و شب بیست و سوم رمضان در پارک شعبانیه ساعت 21 اجرا می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی اظهارکرد: برگزاری 16 محفل قرآنی و 15 نشست علمی با حضور اساتید استانی و اساتید مدعو از خارج از استان با موضوع‌های قرآن، عترت و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های ماه رمضان امسال است.

محبی با اشاره به حضور فعال دو خبرگزاری ایکنا و شبستان، ادامه داد: این دو خبرگزاری به صورت تخصصی تولید محتوای نمایشگاه قرآن کریم را برعهده داشتند که این جزو نقاط قوت نمایشگاه امسال بود.

وی تصریح کرد: تولید محتوا از نیازهای ضروری نمایشگاه قرآن برای ایجاد جریان‌سازی و موج در جامعه است و این دو خبرگزاری موفق به انجام این مهم شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی به رونمایی از کتاب اسماء‌الحسنی اشاره کرد و افزود: این کتاب توسط استاد اسماعیلی مود نوشته شد که در شب پایانی نمایشگاه رونمایی شد.

captcha