کد خبر: 3609550
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۰

5 هزار مددجو در آذربایجان‌شرقی از فعالیت‎های اوقات فراغت بهره‌مند می‎شوند

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌شرقی از بهره‌مندی بیش از پنج هزار مددجو از فعالیت‎های اوقات فراغت تابستانی این نهاد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، یوسف زمانی، معاون فرهنگی کمیته امداد آذربایجان‌شرقی از بهره‌مندی بیش از پنج هزار مددجو از فعالیت‎های اوقات فراغت تابستانی خبر داد.  
وی، اظهار کرد: بیش از سه هزار مددجوی تحت حمایت کمیته امداد با هدف تعمیق باورهای دینی و ارتقای عزت نفس و خودباوری به اردوهای تربیتی و زیارتی اعزام خواهند شد.  
زمانی، افزود: برنامه‌های اوقات فراغت کمیته امداد استان از ابتدای تیرماه سال‌جاری با هدف غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تحت حمایت این نهاد آغاز می‌شود.  
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه کمیته امداد استان با ایجاد 15 کانون فرهنگی موقت برنامه‎های مختلف فرهنگی، هنری و آموزشی در طول سال اجرا می‌کند، گفت: اجرای این برنامه‌ها به ویژه در ایام اوقات فراغت دانش آموزان تحت حمایت|، از اولویت‎های فعالیت‌های فرهنگی این نهاد است.  
زمانی تعداد کانون‌های دائم فعال کمیته امداد استان را پنج مورد برشمرد و بیان کرد: این کانون‌ها در شهرستان‌های میانه، مراغه، اهر، مرند و تبریز فعال هستند.  
وی تاکید کرد: آموزش‎های اعتقادی، قرآنی و اخلاق اسلامی، مهارت و حرفه آموزی فنی و حرفه‎ای، برنامه‎های ورزشی، کتابخوانی و آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی از جمله فعالیت‌های اوقات فراغت در کانون‌های تابستانی کمیته امداد استان است.  
زمانی تعداد دانش آموزان تحت پوشش را بیش از 14 هزار نفر اعلام کرد و افزود: علاوه بر این بیش از یک هزار و 403 دانشجو و طلبه نیز از خدمات این نهاد به صورت مستمر استفاده می‌کنند.  
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه در سال 95 بیش از هفت هزار دانش آموز تحت حمایت این نهاد از کلاس های آموزشی کانون‌های دائمی و موقت بهره‌مند شده‌اند، افزود: برای برگزاری این کلاس‌ها بیش از سه میلیارد ریال هزینه شده است.
captcha