کد خبر: 3609630
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲
سیف‌الدینی:

روز قدس رویارویی مستقیم اسلام و صهیونیست جهانی است

گروه سیاست و اقتصاد: مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کوهبنان گفت: روز قدس در حقیقت روز جدایی بین حق و باطل و به نوعی رویارویی مستقیم اسلام و صهیونیست جهانی است که باید به بهترین نحو مورد حمایت مسلمانان قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، رحیم سیف‌الدینی، مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کوهبنان در شورای فرهنگ عمومی شهرستان با تسلیت ایام ضربت خوردن و شهادت امام علی(ع) گفت: در روزهای آتی شهادت امام علی(ع)، شب‌های قدر و روز قدس از جمله مناسبت‌هایی است که باید به بهترین شکل ممکن اجرا شوند
وی با استناد به کلام امام راحل افزود: روز قدس، روز اسلام و روز مقابله با مستکبران دنیاست، لذا باید دست به دست هم دهیم و در راهپیمایی روز قدس دشمن را ناامید کنیم.
سیف‌الدینی بیان کرد: روز قدس در حقیقت روز جدایی بین حق و باطل و به نوعی رویارویی مستقیم اسلام و صهیونیست جهانی است که باید به بهترین نحو مورد حمایت مسلمانان قرار گیرد.
وی افزود: بیداری اسلامی، ملت‌های مسلمان را به سوی قیام عملی علیه رژیم صهیونیستی سوق داده و امیدواریم این بیداری به نابودی دشمنان ختم شود.
سیف‌الدینی تأکید کرد: روز قدس از عوامل تأثیرگذار در بیداری جهان اسلام بوده و برگزاری هر چه باشکوه‌تر آن می‌تواند زمینه‌ساز نابودی رژیم صهیونیستی شود.
captcha