کد خبر: 3610159
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۶
مهدی عادلی:

استقبال طیف وسیعی از نمایشگاه قرآن را باید ارج نهیم

گروه فعالیت‌های قرآنی: قاری بین‌المللی کشورمان درباره شعار بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن با عنوان «قرآن؛ اخلاق، زندگی» با تأکید بر اینکه قرآن یعنی زندگی همراه با اخلاق و زندگی بدون اخلاق، ممات است، با اشاره به استقبال مردمی از این رویداد هرساله عنوان کرد: نمایشگاه قرآن جایگاه خوبی برای ترویج فعالیت‌های قرآنی است، اما اینکه چگونه از این فضا استفاده شود تا بازخورد بهتری داشته باشد به مدیریت آن بازمی‌گردد.

مهدی عادلی، قاری بین‌المللی کشورمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در خصوص میزان تأثیرگذاری برنامه‌های نمادین چون نمایشگاه قرآن و یا مسابقات قرآن در ارتقا و افزایش فرهنگ قرآنی جامعه، اظهار کرد: هر کاری که نشان دهنده حرکت قرآنی باشد و یا در راستای این اهداف صورت گیرد، به طور حتم در جامعه اثر خودش را می‌گذارد، قطعا اگر در خصوص هر فعالیتی که انجام می‌شود، تبلیغات بیشتری باشد آن فعالیتی که انجام می‌گیرد، فعالیت مثبت‌ است.

وی در خصوص شاخص ترویج قرآن در جامعه، ادامه داد: مجموع فعالیت‌های قرآنی چون برپایی کرسی‌ها و محافل، نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و مسابقات در کنار هم لازم است چون هر کدام از اینها به نوعی می‌توانند مخاطب را به سمت قرآن جذب کنند.

عادلی اضافه کرد: مثلا عموم مردم در نمایشگاه قرآن حضور پیدا می‌کنند، اما جلسات قرآن مربوط به طیف خاص‌تری می‌شود.

وی بیان کرد: نمایشگاه قرآن جایگاه خوبی برای ترویج فعالیت‌های قرآنی است به جهت اینکه در بخش‌های مختلف نشر مکتوب، تبلیغ و ترویج و سبک زندگی اسلامی و برپایی محافل و ... می‌تواند فعالیت کند اما اینکه چگونه از این فضا استفاده شود تا بازخورد بهتری داشته باشد به مدیریت نمایشگاه قرآن بازمی‌گردد.

قاری بین‌المللی کشورمان در خصوص نقش جلسات سنتی قرآن کریم در ظهور و بروز فرهنگ قرآنی، اظهار کرد: همه قراء بین‌المللی و ممتاز کشورمان از همین جلسات سنتی قرآن رشد پیدا کرده‌اند و در سطح جامعه شناخته شده‌اند و بعضا نیز حائز مسئولیت‌هایی شده‌اند. هر چند امروزه تعداد این جلسات روبه کاهش است اما این جلسات تأثیر بسزایی در قرآنی‌تر کردن جامعه دارد.

وی درباره شعار بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با عنوان «قرآن؛ اخلاق، زندگی» و با تأکید بر اینکه قرآن یعنی زندگی همراه با اخلاق و زندگی بدون اخلاق، مردگی و ممات است، عنوان کرد: مسلمان، شیعه و اهل قرآنی که اخلاق خوب نداشته باشد، نمی‌تواند ادعا کند که پیرو اهل‌ بیت‌(ع) هست. اگر زندگیمان و نوع برخورد و منشمان برگرفته از حسن و خلق خوب نباشد، نمی‌توانیم ادعا کنیم شیعه و مسلمان هستیم. چه میزان به پیامبر(ص) بدی شد، اما ایشان «ادفَع بِالَّتِی هِیَ اَحسنُ» برخورد می‌کردند که با این رویه اسلام را جهانی کردند.

یادآور می‌شود، بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از هشتم خردادماه با شعار «قرآن؛ اخلاق،زندگی» در مصلای امام خمینی(ره) افتتاح شد که تا ۲۶ خردادماه برگزار شد.

captcha