کد خبر: 3611175
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۴

راهکار تقویت اتحاد و همبستگی تمسک به فرمایشات مقام معظم رهبری است

گروه اجتماعی: خطیب جمعه سلماس اسلام را بزرگ‌ترین عامل شکست حیله‌ها و توطئه‌های غرب علیه کشور و مردم ایران عنوان کرد و گفت: جوانان باید در مقابل اختلافات از فرمایشات رهبری و قرآن جهت تقویت اتحاد و همبستگی پیروی کنند.

حجت‌الاسلام سید محمد موسوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی  قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی اظهار کرد: هدف غرب از دامن زدن به افتراقات شیعه و سنی، سود بردن از اختلافات و رسیدن به اهداف شوم خود است؛ چراکه مستکبران جهانی با اصل اسلام مشکل دارند.
وی با بیان اینکه شیعه و سنی در اصول دین اسلام اشتراک دارند، گفت: باید در شرایط حساس کشور به کلیات توجه کرده و از  توجه به جزئیات که همان هدف دشمنان در راستای اختلاف افکنی است، پرهیز کنند.
حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به وظایف نهادها و دستگاه‌های فرهنگی یادآور شد: نهادهای فرهنگی کشور باید در برابر غرب فرهنگ‌سازی صحیح را به کشور ارائه دهد و دیوار و سد محکمی در برابر اختلاف‌افکنی دشمنان باشند.
وی افزود : امروزه جمهوری اسلامی ایران چراغ راه کشورهای آزادی خواه بوده و به همین دلیل دشمنان با اختلاف افکنی سعی در گمراه کردن مردم دارند اما مردم آگاه و هشیار ایران اسلامی، با اتحاد و همبستگی جواب دندان‌شکنی بر علیه توطئه های دشمن  داده‌اند.
captcha