کد خبر: 3611680
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۱

توقفی 3 ساله برای مؤسسه‌ای با پیشینه‌ای طولانی‌مدت در حوزه قرآن/ مسئولان پاسخگو باشند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه تربیت مدرس قرآنی هدی منطقه 1 تهران فعالیتش را در زمینی که از سوی آموزش و پرورش منطقه یک تهران در اختیار آنها گذاشته بود از سال 74 آغاز کرد که از سال 93 با برخوردهای ضد و نقیض از سوی مسئولان، اموالشان بدون ابلاغ حکم برده و از آنها شکایت شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه تربیت مدرس قرآنی هدی فعالیتش را از بیش از 20 سال پیش با زمینی که از سوی اداره‌ آموزش و پرورش منطقه یک تهران آغاز کرد. در این زمین که محل تجمع معتادان و اراذل و اوباش بوده است در سال 74 مؤسسه‌ای ساخته می‌شود که از معتبرترین و پرمخاطب‌ترین مراکز آموزش قرآنی کشور می‌شود.
سیروس کامران ماوردیانی، مدیرعامل مؤسسه تربیت قرآنی هدی در گفت‌وگو با ایکنا گفت: این مؤسسه از سال 74 تا 93 فعال بوده است که از مؤسسات فعال، پویا و بالنده تهران بوده است که به امر آموزش قرآن می‌پرداخته است.
وی با اشاره به اینکه در این مرکز 9 هزار و 604 دانش‌پژوه قرآنی داشتیم، ادامه داد: این قرآن‌آموزان شامل رده سنی چهار تا شش ساله و شکوفه‌های قرآنی، مقطع دبستانی، نواندیشان قرآنی، نوجوانان قرآن، جوانان قرآنی و مؤسسه تربیت مدرس قرآنی هدی در پنج رشته تخصصی حفظ با ترجمه، ترجمه و مفاهیم، تفسیر و تدبیر، قرائت و علوم قرآن تحصیل می‌کردند.
ماوردیانی اظهار کرد: زمین مؤسسه را آموزش و پرورش منطقه یک داده بود که این زمین در آن زمان محل تجمع معتادان بوده است که از آن نگهبانی کنیم. سپس خانه‌مان را در مهرآباد جنوبی به منظور ساخت ساختمانی در این زمین، فروختیم به امید اینکه قرارداد طبق قانون واگذاری جانبازان به سند تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه زمان تبدیل این قرارداد به سند مادام به روز بعد موکول می‌شد، عنوان کرد: تا اینکه مؤسسه تربیت مدرس قرآنی هدی به عنوان یکی از بهترین مؤسسات از سوی سازمان تبلیغات اسلامی و ارشاد در حوزه فعالیت این پنج رشته معرفی شد.
مدیرعامل مؤسسه تربیت قرآنی هدی با اشاره به اینکه برای تحصیل 9 هزار و 604 دانش‌پژوه قرآنی پرونده تحصیلی درست کرده بودیم، عنوان کرد: هر دانش‌پژوهش از چهار واحد تا 147 واحد درسی را گذرانده‌اند. همچنین این دوره‌ها تا سال 91 رایگان بوده و پس از آن به‌دلیل اخذ اجاره حدود 25 میلیون تومان در سال از سوی آموزش و پرورش، ناچار به اخذ شهریه حداقلی از قرآن‌پژوهان شدیم.
وی با اشاره به شکایت عرصه‌ و درخواست زمین آموزش و پرورش به دادگاه، اظهار کرد: با وجود اینکه اعیان و ساختمان برای ما و با هزینه خودمان ساخته شده بود که طی دادگاه‌های تشکیل شده یک دادگاه به نفع ما رأی داد و دوباره با شکایت آنها در دادگاه شعبه دیگر با رایزنی‌هایی که انجام دادند حکم به متصرف بودن ما دادند.
ماوردیانی با اشاره به اینکه طی زمانی که ما نبودیم تمام اموال مؤسسه، 12 هزار جلد تخصصی قرآن، پرونده دانش‌پژوهان قرآنی، اموال، کامپیوترها، سه خط تلفن، کنتور برق، کولرهای آبی و گازی، فرش و صندلی‌ها و وجوه نقدی را که برای کمک به مؤسسه بوده است را غارت کردند، عنوان کرد: سپس قفل درب‌ها را نیز عوض کردند بدون اینکه ابلاغ اجرایی از سوی دادگاه انجام شود.
وی با اشاره به اینکه هنرستان کمال‌الملک در جوار مؤسسه است اما این دو در دو فضای جدای از هم اما در کنار هم قرار دارند، ادامه داد: حتی چهار تابلوی مؤسسه را کندند و به دور از چشم ما بردند و تا به امروز هم با پیگیری‌هایی که انجام شد اموال ما را بازنگرداند.
ماوردیانی با اشاره به اخذ مجوز فعالیت این مؤسسه با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی، اظهار کرد: همچنین با نهادهای دیگر چون بنیاد شهید و امور ایثارگران و آموزش و پرورش و ... همکاری می‌کردیم.
وی درخصوص شعبه دوم این مؤسسه که در سعادت‌آباد، میدان فرهنگ، بلوار ۲۴ متری، انتهای چهارم شرقی به صورت نیمه‌کاره است، اظهار کرد: به دلیل اینکه شعبه اول مؤسسه تربیت مدرس قرآنی هدی که در خیابان ولیعصر(عج)، نرسیده به میدان تجریش، جنب هنرستان کمال‌الملک قرار داشت و ساختمان کوچکی بود درنظر داشتیم که شعبه دوم مؤسسه را راه‌اندازی کنیم که با کمک خیرین شعبه دوم تا این مرحله ساخته شده است.
ماوردیانی با اشاره به پیگیری‌هایی انجام شده و اضافه کرد: تاکنون نامه‌های متعددی به دفتر مقام معظم رهبری، رئیس قوه قضائیه و رئیس مجلس زده‌ام و 42 نماینده به نفع ما نامه نگارش کرده‌اند اما آموزش و پرورش توجه نکرده است و دکتر نوبخت نیز طی بازدیدی که از مؤسسه داشته‌اند به وزیر آموزش و پرورش سابق نامه داده است که تا مشکل مؤسسه حل شود اما انجام نداده‌اند.
یادآور می‌شود، سیروس کامران ماوردیانی از جانبازان شیمیایی 50 درصد هشت سال دفاع مقدس است که دو سال نیز نابینا بوده است و همسرش نیز خواهر دو شهید و خود نیز برادر شهید است. در حال حاضر این جانباز شیمیایی پس از غارت مؤسسه و عوض کردن قفل‌های مؤسسه در خانه‌ای اجاره‌ای ساکن است که از محل حقوق جانبازی تأمین معیشت می‌کند.  
همچنین وی چندین بار به عنوان استاد نمونه قرآن کشور از سوی ارشاد و تبلیغات اسلامی معرفی شده است که حدود 50 تألیف قرآنی در حوزه ترجمه و تفسیر قرآن دارد.
با وجود شرایط پیش آمده هیئت مدیره مؤسسه پراکنده شده است و مدیر مؤسسه به‌دنبال شکایت اعیانی(ساختمانی) است چون هزینه ساختمانی که در این زمین بنا شده است با هزینه شخصی وی بود. حل مشکل این مؤسسه نیازمند استمداد مسئولان قرآنی و کشوری است.
ایکنا آماده انتشار نقطه نظر و هر دیدگاه در خصوص فعالیت‌های این مؤسسه و کمک به رفع مشکل آنها و امتداد فعالیت آنها به منظور بسط و گسترش فرهنگ قرآنی است.
زهرا برهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۷/۰۳/۱۲ - ۱۵:۲۴
1
0
لطفا هرچه سریعتر با حقیر تماس بگیرید باید با استاد حرف بزنم راجع به گروه تدبر لطفا هرچه سریعتر .برهان
captcha