کد خبر: 3612616
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۵

راهپیمایی روز جهانی قدس، غده سرطانی اسرائیل را زمین‌گیر کرد

گروه سیاسی: امام جمعه ارومیه با اشاره به روز جهانی قدس گفت: برخی ها فکر می کنند این راهپیمایی و شعار ها بی تاثیر است؛ درحالی که مهم ترین اثر این شعار ها زمین گیر کردن غده سرطانی اسرائیل است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه امروز دوم تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اظهار کرد: رژیم صهیونیستی قصد سلطه بر منطقه از نیل تا فرات را در سر می پروراند ولی راهپیمایی‌ها علیه این رژیم سفاک مانع از آن شده است.
وی خاطر نشان کرد: مسجدالاقصی بعد از کعبه دومین پایگاه خداوند است، اکنون قیام در برابر غاصب سرزمین قدس وظیفه شرعی ماست؛ و دین اسلام مماشات با ظالم را رد می‌کند.
امام جمعه ارومیه با اشاره به شعار نه غزه نه لبنان تصریح کرد: کسانی که چنین شعارهایی می دهند قرآن کریم را قبول ندارند زیرا امام خمینی (ره) روز قدس را از دستور صریح قرآن نامگذاری کرده است.
وی تاکید کرد: حمله موشکی سپاه پاسداران به موضع تکفیری ها نشان داد که نباید با جمهوری اسلامی ایران شوخی کرد چون جواب دندان شکنی دریافت خواهند کرد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی افزود: اعمال رژیم صهیونیستی و گروه های تکفیری کاملا با هم تطبیق دارد؛ داعش هیچ گلوله ای به سمت اسرائیل و مجروحانش را در سرزمین اشغالی درمان می کند که نشان می دهد که تفکر داعش از رژیم منحوس صهیونیستی سرچشمه می‌گیرد.
حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی با اشاره به عدالت محور بودن نظام ایران عنوان کرد: مدیران ما نباید زیر مجموعه خود را بر پایه علایق شخصی انتخاب کنند؛ و برکناری افراد با تفکر مخالف دور از حریت و عدالت محوری این نظام مقدس می باشد.
وی ضمن یادآوری فرا رسیدن هفته دادگستری گفت: شهید بهشتی توسط گروه های تروریستی و مخالف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید و جمهوری اسلامی همیشه از تروریست آسیب دیده است.
captcha