کد خبر: 3612977
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۰
مدیر کل آموزش و پرورش گیلان:

ترویج فرهنگ قرآنی راهبرد اصلی آموزش و پرورش است

گروه فعالیت‌های قرآنی: حاجتی با بیان اینکه براساس سند تحول بنیادین، ترویج فرهنگ قرآنی راهبرد اصلی آموزش و پرورش است، گفت: آنچه که نیاز اول جامعه امروز ماست، تدبر و فهم دقیق آیات قرآن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، مهدی حاجتی، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان امروز در دهمین همایش حافظان و قاریان مدارس غیردولتی استان که در مسجد قدس رشت برگزار شد، با بیان اینکه قرآن سند نبوت پیامبر عظیم الشأن اسلام است، اظهارکرد: قرآن به عنوان معجزه جاوید پیامبر علاوه بر مهارت در خواندن آن، آنچه که نیاز اول جامعه امروز ماست،  تدبر و فهم دقیق آیات قرآن است.

وی با بیان اینکه براساس سند تحول بنیادین، ترویج فرهنگ قرآنی راهبرد اصلی آموزش و پرورش است، افزود: در سال تحصیلی گذشته و در مسابقات مختلف قرآنی 228 هزار نفر در مرحله آموزشگاهی، 80 هزار نفر در مرحله شهرستانی، 3 هزار و 545 دانش‌آموز در مرحه استانی شرکت کردند که از این تعداد 74 دانش‌آموز به مرحله کشوری راه یافتند و حاصل آن کسب 16 مقام کشوری بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان ظلم ستیزی و کمک به مظلوم را یکی از تأکیدات مهم قرآن دانست و گفت: بر این اساس، یاری مظلومان در اقصی نقاط عالم یک آموزه دینی و اخلاقی است که از مهم‌ترین جلوه‌های آن حضور در راهپیمایی روز قدس و حمایت از آرمان مردم فلسطین است.
captcha