به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، امروز چهارم تیرماه هوشنگ عطاپور مدیر کل دفتر فرهنگی و اجتماعی استانداری آذربایجان غربی در جلسه کمیته مشارکت های اجتماعی و سازمان های مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بر جلب مشارکت خیرین برای همکاری در کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد و گفت: اعتیاد ، حاشیه نشینی و طلاق از آسیب های اجتماعی عمده هستند که مجمع خیرین آسیب های اجتماعی برای بهره گیری از ظرفیت خیرین برای مقابله با این آسیب ها با اولویت اعتیاد تشکیل خواهد شد.
مدیر کل دفتر فرهنگی و اجتماعی استانداری آذربایجان غربی با بیان اینکه اقدامات اولیه و پیگیری های لازم برای تشکیل این مجمع در سال جاری انجام شده است از خیرین استان می خواهیم بطور جدی برای تشکیل این مجمع و عملیاتی شدن اهداف آن مشارکت کنند.
وی تصریح کرد: خیرین می توانند در مدیریت پیشگیری از آسیب های اجتماعی از طریق ایجاد فرصت های اشتغال ، ایجاد اقامتگاه های ترک اعتیاد و درمان معتادان و دیگر زیر ساخت های لازم و رفع نواقص و کمبود های این بخش یاری بخش شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ، بهزیستی، نیروی انتظامی و دیگر دستگاه های اجرایی مربوطه باشند.
عطاپور با اشاره به کاهش میزان شیوع مواد مخدر در استان ، نقش تشکل ها و سازمان های مردم نهاد را در آگاهی بخشی به مردم مهم خواند و بر شکل گیری سازمان های مردم نهاد تخصصی برای پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد .
در این نشست جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هم از اجرای برنامه های گرامیداشت 26 ژوئن روز جهانی مبارزه با مواد مخدر از 5 تا 20 تیرماه در استان خبر داد و گفت: در این مدت با هدف آگاهی بخشی به مردم بیش از 460 برنامه از جمله ایجاد 7 چادر ارائه خدمات اجتماعی ، پیشگیری و فرهنگی در 5 شهر استان ، همایش های مختلف بهبود یافتگان ، همایش تجلیل از فعالان مبارزه با مواد مخدر و نمایشگاه های متعدد برپا خواهد شد.
فیضی زاده افزود: دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آماده است مکان مناسب برای استقرار مجمع خیرین آسیب های اجتماعی را فراهم کند.