به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، روز گذشته 10 تیرماه آیین افتتاحیه مرحله دوم استانی، سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان، امام جمعه نقده و سایر مسئولین ادارات و مربیان و داوران و دانش آموز برتر مدارس مقاطع متوسطه دوره اول و برگزار شد.
قدرت اله قاسمی، معاون پرورشی و فرهنگی استان در این مراسم با بیان اینکه انسان تسلیم غرایز نشده و در حد اعتدال به آنها پاسخ دهد؛ اظهار کرد: انسان نباید تسلیم محیط و فضای حاکم بر آن شود و باید همواره بر خود و ایمانش تکیه کند.
وی با بیان اینکه نباید در قضاوت ها تعجیل کنیم؛ گفت: مثبت فکر کردن می تواند انسان را از بحرانها عبور دهد.
قاسمی عنوان کرد: بحران معنا در سایه سه منشور نورانی قرآن ، عترت و احکام دیگر وجود نخواهد داشت و انسان در پناه این سه منشور نورانی در زندگی و آخرت سعادتمند خواهد شد.
محمد تقی سلطانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان نقده در این خصوص گفت : این دوره از مسابقات در دو بخش دختر و پسر به میزبانی منطقه نقده در هنرستان کشاورزی شهید اسماعیلی و تیز هوشان فرزانگان به صورت همزمان برگزار گردید.
سلطانی افزود: مسابقات قرآن عترت و نماز این مرحله با شرکت حدود 90 نفر از دانش آموزان دختر در 7 رشته (قرائت، حفظ، صحیفه سجادیه، نهجالبلاغه، احکام، انشاء نماز و مفاهیم) با شرکت 190 دانش آموز پسر علاوه بر رشته های فوق، اذان و مداحی نیز برگزار شد.
در ادامه مراسم حجت الاسلام حیدری زاد امام جمعه شهرستان نقده، ضمن قدردانی از دانش آموزان و اساتید قرآنی توصیه کرد با اندوخته های معارف قرآنی آماده فراگیری مراجع بلندی از معارف باشند.
وی افزود: قرآن، همه انسانها را که بتوانند زمینه لازم برای هدایت قرآنی را در خود فراهم کنند به استوارترین مسیر زندگی هدایت می کند.