کد خبر: 3614617
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹
فرماندار رودسر خبر داد:

احداث یادمان اولین استاندار شهید کشور در رودسر

گروه اجتماعی: جانبازی از احداث یادمان شهید انصاری، اولین استاندار شهید کشور خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه به زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

امیر جانبازی، فرماندار شهرستان رودسر در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به فرا رسیدن سالگرد شهید انصاری، اظهار کرد: شهید انصاری، اولین استاندار شهید در سطح کشور و افتخار ایران، نظام و همه ملت است.

وی با اشاره به ضرورت حضور گسترده مردم در مراسم سالگرد این شهید بزرگوار، افزود: مطمئنا همه مردم و مسئولین در این مراسم که 15 تیرماه سال جاری در گلزار شهدای شهر رودسر برگزار می شود حضور گسترده خواهند داشت و بار دیگر یاد و نام این شهید بزرگوار در اذهان زنده خواهد شد.

جانبازی همچنین از احداث یادمان شهید انصاری خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه در رودسر به زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

فرماندار رودسر با اشاره به احساس تکلیف، تعهد و مسئولیتپذیری همه اقشار جامعه نسبت به شهدا، خاطرنشان کرد: همه باید در اجرای این تکلیف به گونه ای عمل کنیم تا شرمنده شهدا نباشیم.

captcha