کد خبر: 3614888
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه بندرعباس:

حمله به پرواز ۶۵۵ یکی از هزاران اقدامات وحشیانه غرب است

گروه فعالیت های قرآنی: مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه بندرعباس گفت: حمله وحشیانه آمریکا به هواپیمای ایرباس در کنار سایر جنایات او در پرونده همیشه سیاه آمریکا ثبت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین درویشی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از صدها جنایت آمریکای خبیث و جهان‌خوار را حمله‌ی ناوگان آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران درسال۶۷ را ورق میزنیم  و سوال ما این است آمریکایی که دم ازحقوق بشر می زند آیا ۶۶کودک زیرسیزده سال که در آن هواپیما پرپرشدند یا ۵۳ زن که توان دفاع از خود را نداشتند به چه جرمی باید کشته شوند.

وی افزود: بهانه اصلی آمریکایی ها این بود که تصورشان این بوده که هواپیمای جنگی به پرواز درآمده وآنها ازخود دفاع کردند اما این هم یکی از هزاران دروغ های شیطان بزرگ است چرا که کشتی و ناو آمریکائی مجهز به پیشرفته ترین سیستم‌های راداری ورایانه ای بود که می‌توانست هواپیما آیا نظامی یا مسافربری است تشخیص بدهد.

درویشی تصریح کرد: قطعا نقشه از قبل طراحی شده بوده و بعد از این اقدام شوم توهینی که به ملت ایران شد این بود که تمام سربازان ناو جنگی آمریکا مدال مبارزه گرفتند و مدال شجاعت به گردن نحس ناخدای این ناو انداخته شد.

وی تاکید کرد: این جنایت در کنار سایر جنایات آمریکا در پرونده همیشه سیاه آمریکا ثبت است و تا همیشه نفرت مردم ایران نسبت به آمریکایی‌ها باقی خواهد ماند و باید همگان مخصوصا مسئولان توجه داشته باشند که هیچ وقت آمریکایی‌ها قابل اعتماد نبوده و نخواهند بود در چهار سال گذشته دیدیم تمام تمرکز و انرژی دولت بر روی مسئله برجام گذاشته شد و نه تنها چیزی عاید ملت ایران نشد بلکه خیانت دیگری ازجانب آمریکا نسبت به ملت ایران شد.

captcha