کد خبر: 3614940
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴
پنام خبر داد:

آغاز مرحله دوم ارزیابی آثار جشنواره علامه حلی در لرستان/ 146 اثر ارسال شد

گروه فرهنگی: معاون پژوهش حوزه علمیه لرستان با اشاره به آغاز مرحله دوم ارزیابی آثار جشنواره علامه حلی با حضور 10 ارزیاب در حوزه علمیه لرستان، گفت: از مجموع 146 اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره علامه حلی در لرستان 120 اثر مربوط به حوزه خواهران و 26 اثر مربوط به حوزه برادران است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام کامران پنام، معاون پژوهش حوزه علمیه استان لرستان امروز دوشنبه، 12 تیرماه از راهیابی ۱۴۶ اثر طلاب مدارس علمیه این استان به مرحله دوم جشنواره استانی علامه حلی خبر داد و گفت: مرحله دوم ارزیابی آثار جشنواره علامه حلی، در دو حوزه خواهران و برادران با حضور 10 ارزیاب در حوزه علمیه لرستان آغاز شده است.
وی با اشاره به این‌که در این ارزیابی‌ها اساتید داور تلاش خواهند کرد با رعایت اصول ارزیابی، آثار برتر را انتخاب نمایند، افزود: کشف استعدادهای برتر در زمینه‌های علمی و پژوهشی، گردآوری آثار مستند پژوهشی، شناسایی و حمایت طلاب اهل قلم و خوش‌ذوق ازجمله مهم‌ترین اهداف برگزاری جشنواره علامه حلی برای طلاب حوزه‌های علمیه است.
پنام با بیان این‌که از مجموع 146 اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره علامه حلی در لرستان تعداد اثر  120 اثر مربوط به حوزه خواهران و 26 اثر مربوط به حوزه برادران است، اضافه کرد: آثار رسیده به مرحله دوم جشنواره استانی علامه حلی در قالب‌های مقاله، پایان‌نامه و کتاب بررسی و ارزیابی خواهد شد.
پنام ادامه داد: آثار طلاب پژوهشگر در رشته‌های قرآنی، فلسفه،کلام، ادیان، تاریخ، تعلیم و تربیت و... زیر نظر اساتید ارزیاب مورد داوری و امتیاز دهی قرار خواهد گرفت.
معاون پژوهش حوزه علمیه استان لرستان با اشاره به این‌که در سطوح مختلف حوزه از سه اثر تجلیل خواهد شد، یادآور شد: در اختتامیه  مرحله استانی جشنواره علامه حلی که مهرماه امسال با حضور شخصیت‌های حوزوی برگزار خواهد شد از آثار برتر و قابل تحسین هم تجلیل و قدردانی خواهد شد.
منبع: روابط عمومی حوزه علمیه لرستان
captcha