کد خبر: 3615410
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰
مسئول سازمان سراج در گیلان خبر داد:

انتشار جزوه محتوایی «آنچه امروز کم داریم؛ تعاملات انسانی» در گیلان

گروه اجتماعی: ستوده، از انتشار جزوه محتوایی «آنچه امروز کم داریم؛ تعاملات انسانی» از سوی دفتر سازمان سراج در گیلان خبر داد و گفت: این دفتر به‌منظور تبیین مباحث و موضوعات مبتلابه در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی اقدام به تولید و انتشار جزوات محتوایی کرده است.

سجاد ستوده، مسئول دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج در استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از انتشار جزوه محتوایی «آنچه امروز کم داریم؛ تعاملات انسانی» از سوی دفتر سازمان سراج در گیلان خبر داد و اظهار کرد: این جزوه خلاصه ای از مباحث ارائه شده توسط حجت الاسلام والمسلمین انجوی نژاد، مدرس حوزه علمیه در جمع فعالان فضای مجازی کشور است که در اردیبهشت امسال ایراد شده است.

وی افزود: در این جزوه محتوایی به مباحثی همچون «چرا تفرق داریم؟»، «اول تعاملات انسانی و بعد تعاملات کاری»، «افزایش بهره وری با تعاملات انسانی»، «نیرو راکد می شود اگر...» و... پرداخته شده است.

مسئول دفتر استانی سراج در گیلان اضافه کرد: این دفتر از آغازین روزهای تشکیل و به منظور تبیین مباحث و موضوعات مبتلابه در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و ارتقای سطح فکری و توانمندی های نظری فعالان این جبهه، اقدام به تولید و انتشار جزوات محتوایی حاصل تفکر و سخنرانی برخی از فعالان برجسته این جبهه نموده است که تاکنون جزواتی همچون «خانواده جهادی»، «انقلاب اسلامی؛ انقلاب بی قرارها» و «تشکیلات اسلامی» منتشر شده است.

ستوده با بیان اینکه مجموعه جزواتی که تاکنون توسط دفتر استانی سازمان سراج تدوین شده است، در بخش تولیدات پایگاه اطلاع رسانی این دفتر قابل دریافت است، خاطرنشان کرد: امید دارد که مباحث مطروحه و نیز دیگر جزواتی که در آینده از سوی این دفتر ارائه خواهد شد، در تبیین مباحث و موضوعات مبتلابه در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی راهگشا و موثر باشد.

captcha