کد خبر: 3615416
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰

درخشش هنرمند فومنی در مسابقه کاریکاتور بین المللی «ترامپیسم»

گروه اجتماعی: رئیس ارشاد اسلامی فومن از راهیابی طرح کاریکاتوریست فومنی به مرحله نهایی مسابقه کاریکاتور «ترامپیسم» خبر داد و گفت: مسابقه کارتون و کاریکاتور بین المللی «ترامپیسم» با موضوعات ترامپ و نژادپرستی، ایران هراسی و اسلام ستیزی در تهران برگزار شد.

یوسف نیکانجام، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از راهیابی طرح کاریکاتوریست فومنی به مرحله نهایی مسابقه کاریکاتور «ترامپیسم» خبر داد و اظهار کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با مشارکت انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس در فروردین ماه امسال اقدام به برگزاری مسابقه کارتون و کاریکاتور بینالمللی «ترامپیسم» با موضوعات ترامپ و نژادپرستی، ایرانهراسی و اسلام ستیزی، ترامپ و مهاجرین، ترامپ و دیوارکشی، ترامپ و مخالفت با رسانه ها، ترامپ و تحقیر زنان و ترامپ و توییت نمود.

وی با بیان اینکه هنرمندان از 75 کشور دنیا در این مسابقه شرکت داشتند و مجموعا بیش از یک هزار و 600 اثر برای دبیرخانه نمایشگاه ارسال شده است، افزود: نمایشگاه «ترامپیسم» 12 لغایت 20 تیر 96 از ساعت 10 الی 12 در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری در تهران دایر شده است.

رئیس ارشاد اسلامی فومن تصریح کرد: در این نمایشگاه بنا به گفته مسئولان آن سعی شده است چهره واقعی دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به مخاطبان نشان داده شده و از موضع جنگ طلبانه، کاسبکارانه، نژادپرستانه و غیر انسانی او پرده برداشته شود.

نیکانجام خاطرنشان کرد: مصطفی(بهرنگ) جدی، هنرمند مطرح شهرستان در مسابقه مذکور شرکت و کاریکاتور کاریکاتوریست فومنی به مرحله نهایی مسابقه کاریکاتور «ترامپیسم» راه یافت.

به گزارش ایکنا، مصطفی جدی متولد 1373 از شهرستان فومن دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری است که مدت 10 سال کار هنری در سایت ها و نشریات انجام می دهد.

captcha