کد خبر: 3616583
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۸
نقوی حسینی تشریح کرد:

چرایی بررسی مشکلات پولی و بانکی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس

گروه اقتصاد: نقوی‌حسینی اظهار کرد: تجمعات مختلفی در حال تشکیل است که تبدیل به مسئله‌ای امنیتی شده و به همین دلیل کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جلسه‌ای را تشکیل داده تا آخرین وضعیت مؤسسات مالی و اعتباری و مطالبات مردم را بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مشکلات مربوط به نظام پولی و بانکی کشور، مخصوصا گسترش مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز و مشکلات پدید آمده ناشی از آن در هفته جاری در دستور کار کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی قرارداد.
برای بررسی دلایل ورود کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با سیدحسین نقوی‌حسینی، سخنگوی کمیسیون به گفت‌وگو نشستیم که وی در ابتدا به ایکنا گفت: مشکلات مربوط به مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز که هزاران شهروند کشور را درگیر خود کرده در دستور کار کمیسیون امنیت ملی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: این مؤسسات مالی و اعتباری مشکلاتی ایجاد کرده‌اند که باعث درگیر شدن مردم در فعالیت این مؤسسات و فروختن زندگی خود و سرمایه‌گذاری در این مؤسسات و صندوق‌هایی شده است که مجوز بانک مرکزی را دارند و اکنون بانک مرکزی به وظیفه نظارتی خود عمل نکرده و کسی پاسخگوی مردم نیست.


نقوی حسینی یادآور شد: تجمعات مختلفی در حال تشکیل است که تبدیل به مسئله‌ای امنیتی شده و به همین دلیل کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس این جلسه را تشکیل داده تا آخرین وضعیت مؤسسات مالی و اعتباری و مطالبات مردم را بررسی کند.
وی درباره حاضران در این جلسه گفت: آقای سیف، رئیس کل بانک مرکزی و معاونان ایشان، معاون بانکی وزارت اقتصاد و مسئولان دستگاه‌های دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی و امنیتی هم حضور خواهند داشت.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره سؤال از رئیس جمهور در مورد مؤسسات مالی و اعتباری نیز گفت: طبق آخرین اطلاعی که بنده دارم، بعد از آخرین نشستی که در این زمینه برگزار شد، جمع کثیری از سؤال کنندگان قانع نشدند و بنا دارند سؤال خود را از رئیس جمهور مطرح کنند.
نقوی حسینی درباره راهکارهای مقابله با مشکل مؤسسات مالی و اعتباری نیز اظهار کرد: بنده معتقدم نقش اصلی در این زمینه بر عهده بانک مرکزی است که هم در صدور مجوز و دریافت وثیقه‌های لازم و همچنین نظارت بر عملکرد مستمر این مؤسسات باید به وظیفه خود به درستی عمل کند؛ چراکه اگر به این مؤسسات مجوز داده نشود و یا اگر مجوزی گرفته‌اند، بر عملکرد آنها نظارت شود، چنین اتفاقاتی رخ نخواهد داد.
captcha