کد خبر: 3616797
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲

لزوم ترویج آموزه‌های دینی در شبکه‌های اجتماعی

گروه معارف: قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی با اشاره به اینکه سلاح دشمن برای تزلزل خانواده‌ها، از ماهواره به شبکه‌های اجتماعی تغییر یافته، گفت: مسئولان فرهنگی و دولتی، برای مقابله با اهداف شوم دشمن، باید به قانون عفاف و حجاب عمل کنند و با ترویج آموزه‌های دینی در شبکه‌های اجتماعی، حیله دشمن را به خودش برگردانند.

حجت‌الاسلام علی قتبری در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، عنوان کرد: دشمنان اسلام، با بی اهمیت جلوه دادن پوشش زنان و مردان در شبکه های مجازی، خوراک مسموم ذهنی را روانه خانواده ها میکند.

وی زن و مرد عفیف در جامعه را لازم و ملزوم یکدیگر دانست و گفت: حجاب زنان و چشم پاکی مردان مکمل یکدیگرند و زنان پاک دامن در خانواده ای رشد می یابد که مردان عفیف سرپرست آن هستند.

وی افزود:عفاف و حجاب، یک تکلیف دینی و شرعی و یک هنجار برای همگان است و و رعایت نکردن آن یک نا امنی اخلاقی و روانی در جامعه اسلامی بوجود می آورد.

وی با اشاره به آیه 59 سوره احزاب ادامه داد: برای ارتقاء امنیت روانی و اخلاقی در جامعه، حاکم اسلامی و خود بانوان، مسئول توجه و تبلیغ و فرهنگ سازی در حوزه عفاف و حجاب هستند.

وی تصریح کرد: متاسفانه تهاجم فرهنگی مرز های ایران را در نوردیده و مرز محرم و نامحرم در حال شکسته شدن است و در مهمانی ها و مراسمات، این معضل بیشتر نمود پیدا کرده است.

حجت‌الاسلام قنبری بیان کرد: دشمن با هزینه های گزاف، سعی در سست کردن بنیان خانواده و گسترش بی بند و باری در جامعه و کم رنگ نمودن ارزش های دینی و اجتماعی جمهوری اسلامی ایران است.

وی با یاد آوری حقوق شهروندی مصوب سال 92 خاطر نشان کرد: با توجه به وظایف نظارتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، در اکثر ادارات و سازمان های دولتی تفکیک جنسیتی، به معنای جداسازی اتاق ها، سرویس های بهداشتی، غذاخوری ها، سرویس های ایاب و ذهاب برای آقایان و خانم ها، انجام شده است.

قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به برنامه های این ستاد در هفته عفاف و حجاب، تصریح کرد: به مناسبت هفته عفاف و حجاب، برنامه هایی چون مشارکت در برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب، همایش تجلیل از فعالان عفاف و حجاب، تجمع بزرگ حمایت از خانواده، تذکر لسانی و کتبی با استفاده از طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر، توسط این ستاد برنامه ریزی شده است.
captcha