کد خبر: 3616950
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹
معاون فرماندار ماسال خبر داد:

برگزاری همایش بزرگ عفاف و حجاب در ماسال

گروه اجتماعی: خوشحال از برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی همزمان با هفته عفاف و حجاب از جمله همایش بزرگ عفاف و حجاب و همایش آسیب شناسی ماهواره و شبکه های اجتماعی با موضوع حجاب در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، قربان خوشحال، معاون فرماندار شهرستان ماسال امروز، 18 تیر در جلسه ستاد بزرگداشت عفاف و حجاب شهرستان ماسال، با تبیین تاکیدات دین مبین اسلام بر موضوع عفاف و حجاب افزود: آموزش و پرورش، دانشگاه ها و سایر دستگاه های متولی مسائل فرهنگی در زمینه فرهنگ سازی عفاف و حجاب می توانند بسیار تاثیرگذار باشند.

وی با تاکید بر اینکه همه دستگاه های مرتبط باید به رسالت خود در این زمینه به خوبی عمل نمایند، اظهار کرد: تشویق بانوان محجبه و تبیین مبانی عقلی و دینی حجاب برای نوجوانان و جوانان، از جمله راهکارهایی است که در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب می تواند به کار گرفته شود.

خوشحال با تاکید بر لزوم الگوسازی مناسب مطابق با بینشهای اسلامی تاکید کرد: باید بر روند عرضه لباس ها و نوع پوشش ارائه شده در بازارها نظارت بهتری صورت پذیرد.

معاون فرماندار ماسال خاطرنشان کرد: همزمان با هفته عفاف و حجاب برنامه های مختلف فرهنگی از جمله همایش بزرگ عفاف و حجاب، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ با موضوع حجاب، تقدیر از دختران محجبه، اجتماع بزرگ مردمی صیانت از حریم خانواده، همایش آسیبشناسی ماهواره و شبکه های اجتماعی و تبلیغات محیطی با موضوع حجاب در سطح شهرستان اجرایی می شوند.

captcha