کد خبر: 3617150
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱

برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب در خرم‌آباد

گروه فرهنگی: معاون فرهنگی و هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب هم‌زمان با روز عفاف و حجاب در خرم‌آباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، شیرزاد بسطامی، معاون فرهنگی و هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان امروز، 19 تیرماه از برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب هم‌زمان با روز عفاف و حجاب در خرم‌آباد خبر داد و گفت: بر اساس هماهنگی‌های به‌عمل آمده، نمایشگاه عفاف و حجاب، چهارشنبه، ٢١ تیرماه با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت، شرکت گاز استان و نیروی انتظامی آغاز به‌کار خواهد کرد .
وی افزود: در این نمایشگاه که در مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم‌آباد برگزار خواهد شد، علاوه‌بر محصولات حوزه عفاف و حجاب، ازجمله غرفه لباس‌های اسلامی ـ ایرانی، غرفه‌های پوستر و عکس‌های آموزشی مرتبط با عفاف و حجاب، صنایع دستی و ... نیز دایر خواهد بود .
معاون فرهنگی و هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اضافه کرد: این نمایشگاه تا ٢٥ تیرماه و در دو نوبت صبح و عصر پذیرای عموم مردم خواهد بود و محصولات عرضه شده در آن قابل فروش است.
captcha