به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ مسعود نصرتی، رئیس مجمع جهانی شهرهای اسلامی با بیان اینکه ما اعتقاد داریم که ایران با تمدن ایرانی و فرهنگ غنی اسلامی و آمیخته شدن این دو کنار هم حرفهای فراوانی برای گفتن دارد و ما میتوانیم ایران را با موضوعات بسیار متفاوتی در حوزه بینالمللی معرفی کنیم، گفت: وقتی قرار بود پایلوت جهانی شکوفایی شهری انتخاب شود؛ ۶۴ شهر از ۳۸ کشور دنیا مدعی بودند. در یک رقابتی که طی سه مرحله داوری شد، قزوین تنها شهر ایرانی بود که در این رقابت حضور داشت و پس از سه مرحله داوری، ما به رقابت پایانی که تنها دو شهر در آن حضور دارند رسیدیم و سرانجام هم قزوین انتخاب شد. این یعنی یک شهر ایرانی بین تمام کشورهای جهان ادعای شکوفایی شهری کرد.
وی با تأکید بر اطلاعرسانی این موضوعات، تصریح کرد: ما باید ایران را با این موضوعات مختلف در حوزه بینالمللی مطرح کنیم. تمام مردم ما باید بدانند که جایگاه ایران به جایی رسیده که وقتی قرار است یک شهر با شیوه رقابتی و در حضور همه مدعیان جهانی به عنوان پایلوت شکوفایی شهری انتخاب شود، یک شهر ایرانی در این رقابت شرکت میکند و پیروز هم میشود و برایش سند تهیه میکنند و سندش در مقر رسمی سازمان ملل در ژنو تصویب میشود.
بعد از نیویورک نوبت ایران شد
رئیس مجمع جهانی شهرهای جاده ابریشم با تشریح وضعیت ایران در حوزه محیط زیست شهری، عنوان کرد: ایران اکنون جایگاه خوبی دارد چراکه خانم ابتکار اکنون با همین همراهیها و مشارکتها، دبیر عالی شورای جهانی شکوفای شهری هستند که رئیسش نخست وزیر ژاپن و دبیرش خانم ابتکار است و مجمع جهانی شهرهای اسلامی هم آژانس اجرایی این برنامه است. اینها امتیازهایی است که ما در ایران داریم. اگر اکنون این دبیرخانه بعد از نیویورک به ایران سپرده شده است، علتش همین پیشینه است و برنامههایی که قدم به قدم ما در راستای آنها حرکت کرده و به اینجا رسیدهایم.
نصرتی در ادامه سخنان خود با تأکید بر عنصر آگاهیبخشی به مردم و معرفی جایگاه ایران به سرمایهگذاران خارجی اضافه کرد: وقتی این آگاهی را داشته باشیم آن وقت سرمایهگذار داخلی و خارجی که برای سرمایهگذاری در کشور نیاز به اطمینان دارد، با خیالی آسوده برای سرمایهگذاری پیش میآید.