کد خبر: 3617278
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۳

سید اسدالله رضوانی‌فرد درگذشت

گروه فعالیت‌های قرآنی: سید اسدالله رضوانی‌فرد، خطاط برجسته قرآنی استان مرکزی درگذشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سید اسدالله رضوانی فرد، خطاط برجسته قرآنی استان مرکزی شامگاه گذشته، یکشنبه 18 تیرماه درگذشت.
سید محمد علی میرمؤمنی، رئیس انجمن خوشنویسان استان مرکزی، در گفت‌وگو با ایکنا گفت: دلیل اصلی فوت استاد، بیماری سرطان بود، ایشان نزدیک به 10 سال با این بیماری مدارا می‌کرد، در این دو ماه اخیر به دلیل شدت بیماری دچار آلزایمر خفیف شده بود.
وی در ادامه گفت: استاد رضوانی فرد در طول حیات خود آثار متعددی خطاطی کرد، خطاطی کامل قرآن، مفاتیح‌الجنان و آیات بقعه امامزاده احمد معروف به شاهزاده احمد در شهرستان تفرش از مهمترین آثار ایشان است.
میرمؤمنی در پایان بیان کرد: هنوز زمان دقیقی برای خاکسپاری و مراسم ترحیم ایشان اعلام نشده است.  
گفتنی است: سید اسدالله رضوانی فرد فرزند سید حسن در سال ۱۳۱۵ هجری شمسی در اراک به دنیا آمد، تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم در اراک گذراند. پس از خدمت سربازی به استخدام مخابرات درآمد و پس از سی سال خدمت بازنشسته شد، در خط نستعلیق از تعلیمات استاد فتحعلی واشقانی فراهانی  و در خط ثلث و نسخ از تعلیمات آقایان قنبری و موحد بهره برد و در سال ۱۳۶۴ موفق به دریافت گواهی نامه ممتاز شد.
این خطاط قرآن، از سال ۱۳۶۴ در انجمن خوشنویسان استان مرکزی به تعلیم هنر جویان پرداخت و در طول مدت تعلیم شاگردان زیادی از محضر او بهره بردند. در سال ۱۳۶۹ مسئولیت انجمن خوشنویسان استان مرکزی را به عهده گرفت. از کتاب‌های چاپ شده ایشان می‌توان به رسم الخط امیرکبیر در ۲ جلد، شرح منظوم دعای کمیل و صباح، کلیات مفاتیح الجنان، سوره مبارکه انعام در ۴ دوره و مناجات با خدا اشاره کرد و همچنین در دو نمایشگاه جهان اسلام تهران برنده جایزه شد.
captcha