حجتالاسلام محمدی، رئیس اداره زکات کمیته امداد لرستان در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: طی سه ماهه نخست امسال 39 میلیارد ریال زکات در لرستان جمعآوری شده که این مقدار نسبت به مشابه سال قبل ۹۵ درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه در سه ماهه سال ۹۶ در مجموع ۳۹ میلیارد و ۵۲۴ میلیون و ۴۷۷ هزار ریال زکات جمعآوری شده است، اضافه کرد: این آمار زکات مربوط به آمار ثبت شده است و برخی از آمار زکات هنوز ثبت نشده است.
محمدی با اشاره به اینکه از این میزان مبلغ ۳۰ ملیارد ریال فطریه عام و هفت میلیارد ریال زکات است، تصریح کرد: مابقی این رقم مربوط به زکات مستحبی، کفاره عمد، کفاره غیرعمد و فطریه سهم سادات است.
رئیس اداره زکات کمیته امداد لرستان با اشاره به نامگذاری سال با عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» گفت: فرهنگسازی موضوع زکات بهعنوان یک واجب دینی در افزایش پرداخت زکات در سطح جامعه تاثیرگذار است.