به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در پایان دادوستدهای امروز سهشنبه بیستم تیرماه، نماگر فرابورس عملکرد مثبتی را به ثبت رساند و با 3.8 واحد افزایش در ارتفاع 905 واحدی قرار گرفت.
در بیشتر روزهای این هفته حجم و ارزش مبادلات فرابورس ایران قابل توجه بوده و روز جاری نیز شاهد دست به دست شدن افزون بر 360 میلیون ورقه بهادار به ارزش نزدیک به یک هزار و 407 میلیارد ریال در فرابورس ایران بودیم.
این در حالی است که بیش از 75 درصد از حجم و نیمی از ارزش کل مبادلات فرابورس در اختیار دو بازار اول و دوم در پی نقلوانتقال بیش از 280 میلیون سهم به ارزش افزون بر 769 میلیارد ریال قرار گرفت.
در تابلوهای معاملاتی الف، ب و ج بازار پایه نیز بالغ بر 75 میلیون سهم به ارزش 114 میلیارد ریال نقلوانتقال یافت و بدین ترتیب بیشترین حجم و ارزش معاملاتی بازارهای فرابورس ایران به دادوستد سهام اختصاص یافت.
همچنین تابلو اوراق با درآمد ثابت امروز میزبان جابهجایی 418 هزار و 889 ورقه بهادار به ارزش 412 میلیارد ریال بود که اسناد خزانه اسلامی مرحله نهم با نماد «اخزا9» بیشترین حجم و ارزش مبادلاتی را در این تابلو به خود اختصاص داد.